Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Älvsbyn

Behöver du hjälp av en elektriker i Älvsbyn? Du har kommit helt rätt! Du säger vad du behöver hjälp med så sätter vi dig sedan i kontakt med olika elektriker. Det finns flera olika anledningar till att använda Elektriker.se. Att du sparar tid och pengar är nog de viktigaste.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i September 2023

Elinstallation

Piteå

Elinstallation

Luleå

Elinstallation

Kalix

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Älvsbyn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Älvsbyn finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Älvsbyn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Älvsbyn

Det bor 8335 personer i Älvsbyn och senaste året har 52 personer flyttat från kommunen. I Älvsbyn fanns det 2010 10 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Älvsbyn

Älvsby Elektriska AB

Storgatan 35 ÄLVSBYN

0929 - 55009

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

"Älvsbyn ligger mellan två berg i Norrboten och har ca 8400 invånare. Terrängen är väldigt kuperad och sjörik. Näringslivet är dominerat av serviceföretag men här finns också bland annat Älvsbyhus som är Sverige största <a hrerf=""http://www.hus.se/hustillverkare/"">hustillverkare</a>."

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byta två armaturer i garage samt förråd ca 30 m2. Montera två takbelysningar i hall ca 10 m2. Byta två strömuttag.

  Piteå
 • Elinstallation

  79 kv eventuellt vill jag ha flera utag i lägenheten samt inkopplade led dimmer . . Behöver även hjälp koppla in kökslampan Samt utomhus kontakt på balkongen

  Luleå
 • Elinstallation

  Jag vill ha hjälp att installera el i ladubyggnad där vi har höns

  Kalix
 • Elinstallation

  Installation av en ny inbygd ugn med kokplatta (ugn från Samsung, kokplatta från Electrolux, induktionstyp). En högspänningsanslutning bör finnas i väggen bakom den nuvarande ugnen. Detaljer är okända eftersom installationen är från den tidigare ägaren.

  Luleå
 • Elinstallation

  Har två mindre jobb. Installera uttag för ugn och häll i kök. De som sitter nu är en fast installation.

  Luleå
 • Elinstallation

  Montera ett 380v uttag samt dra fram en ledning från elskåp

  Kalix
 • Elinstallation

  Jag vill byta mitt gamla elskåp (porsilproppar) sedan vill jag dra ett nytt uttag i närheten av elskåpet, behöver hjälp att flytta två taklampor åt sidan samt byta två strömbrytare och om det är möjligt dra nätverksuttag till ett annat ställe i lägenheten.

  Luleå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan