Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Ånge

Om du ska anlita en elektriker i Ånge så finns hjälpen nära. Vi hittar elfirmor som hjälper dig. Du säger vad du behöver hjälp med så sätter vi dig sedan i kontakt med olika elektriker. Att få hjälp av elektriker skall inte innebära att du skall lägga värdefull tid bara på att försöka hitta en. Elektrikerna får jaga dig istället tycker vi.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

Elinstallation

Sundsvall

Elinstallation

Kramfors

Elinstallation

Härnösand

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Ånge. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ånge finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Ånge som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Ånge

Det bor 10058 personer i Ånge och senaste året har 95 personer flyttat från kommunen. I Ånge fanns det 2010 48 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Ånge

Fränsta El AB

Kantorsgatan 7 FRÄNSTA

0691 - 31150

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Hagbloms El AB, Axel

Folketshusvägen 36 LJUNGAVERK

0691 - 32029

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Nya Elektrotjänst i Ånge AB

Box 75 ÅNGE

0690 - 10301

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Ånge kommun

Kommuninformation

Ånge kommun ligger i Medelpad och har mätts fram som den kommun som är Sveriges geografiska mittpunkt. Det bor ca 10300 invånare där och i kommunen passerar Ljungan. Näringslivet består till största delen av tjänstenäringen men även tågrelaterad verksamhet genom SJ och Banverket.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installera elkontakter som fasas in i betongvägg i källare

  Sundsvall
 • Elinstallation

  Har el på framsidan av fastigheten som skulle behövas plockas bort så att vi kan ta bort taket samt fasad

  Kramfors
 • Elinstallation

  Toalett- nytt uttag till förbränningstoalett, ansluten till stugan på 40 kvm. Stuga på 40 kvm Kök- uttag till kylskåpet, uttag till 3 fas till spis uttag till fläkt, ett uttag extra att ha i köket över bänken. Vardagsrum- kontakt i tak2st, kontakter vid golv 2st.

  Härnösand
 • Elinstallation

  Utbyte av befintliga elektriska element mot nya. Leverans av 4 st. nya element 380-400v 800W typ "Adax" eller liknande med elektronisk termostat.

  Timrå
 • Elinstallation

  Koppla in ström från huset till uthuset. Montera eluttag på utsidan av huset

  Örnsköldsvik
 • Elinstallation

  Jag vill ha hjälp att koppla in en en tvättmaskin och belysning på ett spegelskåp. Önskar kontakt via Mail och inte telefon.

  Sundsvall
 • Elinstallation

  Byta ut 2st gamla proppskåp, med porslinssäkringar till nya snabbsäkringar. Samt dra nya kablar för att jorda kontakter i huset. 90kvm, 2plan+källare.

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan