Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Arvidsjaur

Befinner du dig i Arvidsjaur och är i behov av en elektriker? Vi ska hjälpa dig. Helt utan kostnad anger du vilket typ av jobb du vill ha gjort och sedan är det bara att vänta på att företagen kontaktar dig. Det finns flera olika anledningar till att använda Elektriker.se. Att du sparar tid och pengar är nog de viktigaste.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

Elinstallation

Luleå

Elinstallation

Luleå

Elinstallation

Luleå

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Arvidsjaur. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Arvidsjaur finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Arvidsjaur som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Arvidsjaur

Det bor 6544 personer i Arvidsjaur och senaste året har 93 personer flyttat från kommunen. I Arvidsjaur fanns det 2010 18 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Arvidsjaur

Eltjänst i Sverige AB Lundströms Elektriska

Box 81 ARVIDSJAUR

0960 - 10719

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Öhlunds El AB, Tommy

Järvträsk 39 GLOMMERSTRÄSK

0960 - 22045

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

"Arvidsjaur kommun ligger i Lappland och har ca 6600 invånare. Näringslivet domineras av skogsbruk och träindustri. Vid tätorten ligger också sjön med samma namn. Arvidsjaur är samiska och betyder ""Den givmilda sjön""."

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Uppdraget gäller nyinstallation av villa på området Dalbo.

  Luleå
 • Elinstallation

  Montera ett vägguttag på ca 2 m höjd. Kablar redan dragna och sitter i wagoklämmor.

  Luleå
 • Elinstallation

  Montera ett vägguttag på ca 2m höjd. El är redan dragen och sitter i wagoklämmor.

  Luleå
 • Elinstallation

  Problem med golvvärme i badrum

  Boden
 • Elinstallation

  Min inbyggda ugn/spishäll behövs göras om installationen på, befintlig anslutning gör att ugnen löser ut säkringen och det har blivit bränt i kontakten.

  Luleå
 • Elinstallation

  Måste byta 3 element i min villa i Gunnarsbyn. Behöver Även montering av elkontaker bakom varje element då de gamla är kopplade direkt till elen i väggen.

  Boden
 • Elinstallation

  Installera jordfelsbrytare och proppskåp, dra nya ledningar och fräsa in på vissa ställen

  Luleå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan