Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Åsele

När du behöver ha tag i en elektriker i Åsele så får du snabbt hjälp genom oss. Genom vår tjänst får du offerter från lokala elfirmor och du väljer helt själv vem du vill anlita. Vi vänder på det med vår tjänst, du får kontakt av elektriker istället för tvärtom och sparar massor med tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Elinstallation

Umeå

Elinstallation

Umeå

Byggledning

Skellefteå

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Åsele. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Åsele finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Åsele som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Åsele

Det bor 3056 personer i Åsele och senaste året har 94 personer flyttat från kommunen. I Åsele fanns det 2010 5 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Åsele

Varpsjö Elservice AB

Varpsjö 70, ÅSELE

0941 - 61040

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Åsele kommun är belägen i landskapet Lappland med en ganska liten befolkning på 3180 invånare. Det största arrangemanget i Åsele är marknaden som hålls varje år i juli och som har runt 150000 besökare. Träindustri och metallindustri är de dominerande näringarna idag.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Vi skall renovera ett kök i ett lägenhet i ett hus byggt på 60 talet. Vi behöver hjälp med att dra om elen. Det mesta ska vara på samma plats som det gamla köket men det ska in en diskmaskin och kyl/frys skall få en ny plats och gammal el behöver fixas.

  Umeå
 • Elinstallation

  Hej! Jag behöver en kontakt till min hårtork i badrummet. Vet inte om man måste ha någon typ av jordfelsbrytare?

  Umeå
 • Byggledning

  Hej, jag behöver en som Sätta upp elmätarskåp, ändra amper, byta vissa elkablar och samarbeta med Skellefteå kommun när de ska installera fjärrvärme under maj-juni. Vill gärna få offert.

  Skellefteå
 • Elinstallation

  Det ska dras jordar i hela huset och bytas elcentral från äldre proppskåp till ett elskåp med flippsäkringar. Det ska även bytas alla eluttag som finns. Det ska även dras el till ugn, mikro, kyl och frys då dessa ska byta plats.

  Skellefteå
 • Elinstallation

  Önskar indragning av mer el i ett redan befintligt uttag på en toalett för att kunna köra torktumlare och tvättmaskin samtidigt.

  Umeå
 • Elinstallation

  Kontakter och nya lampor på altanen

  Skellefteå
 • Elinstallation

  Installation av 2x16A 230V eluttag på husets baksida (utomhus). Anslutning från centralen mitt i huset och leds till baksida ca 15m.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan