Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Åtvidaberg

Låt en bra elektriker i Åtvidaberg hjälpa dig med dina elproblem. Helt gratis matchar vi din förfrågan mot elfirmor i din närhet som har tid och kompetens för ditt uppdrag. Vi har tusentals olika företag över hela Sverige och att lämna en förfrågan kostar dig ingenting.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Elinstallation

Mjölby

Elinstallation

Norrköping

Elinstallation

Linköping

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Åtvidaberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Åtvidaberg finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Åtvidaberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Åtvidaberg

Det bor 11500 personer i Åtvidaberg och senaste året har 6 personer flyttat in till kommunen. I Åtvidaberg fanns det 2010 42 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Åtvidaberg

Eltjänst i Åtvidaberg AB

Trädgårdgatan 25 ÅTVIDABERG

0120 - 14910

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Ternstedt Invent AB

Box 198 ÅTVIDABERG

0120 - 29599

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Åtvidabergs kommun

Kommuninformation

Åtvidaberg är en kommun belägen mitt i Östergötland med ca 11500 invånare. Åtvidaberg är en kommun rik på skog och sjöar med mycket sprickdalar. Det finns en gammal rik brukshistoria i kommunen och likaså inom fotbollen. Industrisektor dominerar fortfarande inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  En Laddbox 22kw, lastbalanserad, uppkopplad, löstagbar kabel typ 2. Nytt mätarskåp/stolpskåp då befintligt enbart har 3 huvudsäkringar och det inte får plats med mer. Plats i skåp behövs för säkringar till garage, laddbox samt vad som behövs för solceller i framtiden.

  Mjölby
 • Elinstallation

  Dragning av el från proppskåp inomhus ut till poolvärmepump. Uppskattningsvis 30meter Samt installation av poolvärmepump.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Hej! Jag har en förfrågan om en installation av ett eluttag och två nätverksuttag i vår lägenhet, samt en smart dimmer + brytare. Är en Stångåstadenlägenhet, och har fått godkännande av dem för detta.

  Linköping
 • Elinstallation

  Omdana lägenhet eller bara badrum till jordfelsbrytar. .

  Norrköping
 • Elinstallation

  Hej! Jag önskar offert på följande och undrar om ni vill komma och kolla innan ni kan ge pris?- flytt av elcentral - byte av elcentral, från porslin till automat - installation av jordfelsbrytare Tack på förhand!

  Norrköping
 • Elinstallation

  Dra el till teknikrum för pool. Där ska även en undercentral med brytare installeras. Samt el sen vidare från teknikrum till poollampa & poolskydd.

  Åtvidaberg
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att byta en strömbrytare till ljuset i affärslokalen. behöver också hjälp med att få igång en ljuskälla i lokalen som inte fungerar.

  Norrköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan