Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Åtvidaberg

Låt en bra elektriker i Åtvidaberg hjälpa dig med dina elproblem. Helt gratis matchar vi din förfrågan mot elfirmor i din närhet som har tid och kompetens för ditt uppdrag. Vi har tusentals olika företag över hela Sverige och att lämna en förfrågan kostar dig ingenting.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Elinstallation

Linköping

Elinstallation

Motala

Elinstallation

Finspång

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Åtvidaberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Åtvidaberg finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Åtvidaberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Åtvidaberg

Det bor 11500 personer i Åtvidaberg och senaste året har 6 personer flyttat in till kommunen. I Åtvidaberg fanns det 2010 42 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Åtvidaberg

Eltjänst i Åtvidaberg AB

Trädgårdgatan 25, ÅTVIDABERG

0120 - 14910

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Ternstedt Invent AB

Box 198, ÅTVIDABERG

0120 - 29599

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Åtvidabergs kommun

Kommuninformation

Åtvidaberg är en kommun belägen mitt i Östergötland med ca 11500 invånare. Åtvidaberg är en kommun rik på skog och sjöar med mycket sprickdalar. Det finns en gammal rik brukshistoria i kommunen och likaså inom fotbollen. Industrisektor dominerar fortfarande inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Hej, Jag köpte en induktionshäll (Siemens EH631BEB1E/17) och jag behöver hjälp med installationen. Tack. Med vänlig hälsning, Georgios Xirotagaros

  Linköping
 • Elinstallation

  Önskar få uttag och belysning (lysrör) framdraget i till övervåningen på min lada. Elcentral sitter på ladan i fråga. Vill ha både (3fas/1 fas).

  Motala
 • Elinstallation

  Hej! Jag behöver hänga en kristalltaklampa i vardagsrummet. Det är en ganska stor och speciell taklampa som ska installeras av en elektriker.

  Finspång
 • Elinstallation

  Jag behöver säkra upp ett proppskåp från 16A till 20A + installera en laddbox för elbil

  Finspång
 • Elinstallation

  Nyanslutning 16-25 A till bostadshus på fastighet, Gäddötorpet 1A, Gäddö 4:5, Finspång. Offertförfrågan har ställts till Vattenfall som beräknar kostnaden till ca 229 350 kr inklusive moms, nuvarande förutsättningar. Önskar offert från er enligt ovan för skapande av ärende/föranmälan till Vattenfall.

  Finspång
 • Elinstallation

  Hej! Planerar att köpa ett gammalt torp i Östra Husby. Elområde 3 (E877) Det har för många år sedan funnits luftburen el och önskar nu göra en nedgrävd återanslutning och genomgång av elen i huset så att den blir säker och väl fungerande.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Bygger tvättstuga /spa i källare

  Linköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan