Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Båstad

Låt en duktig elektriker i Båstad hjälpa dig med dina elproblem. Det enda du behöver göra är att ange i formuläret vad du vill ha hjälp med. Resten sköter vi! Vi vänder på det med vår tjänst, du får kontakt av elektriker istället för tvärtom och sparar massor med tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Trelleborg

Elinstallation

Trelleborg

Elinstallation

Höganäs

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Båstad. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Båstad finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Båstad som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Båstad

Det bor 14280 personer i Båstad och senaste året har 9 personer flyttat in till kommunen. I Båstad fanns det 2010 35 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Båstad

Båstad El AB

Köpmansgatan 119, BÅSTAD

0431 - 70950

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Eltjänst i Ängelholm & Bjäre AB, filial

Klockarebrovägen 2, VÄSTRA KARUP

0431 - 360245

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Båstad kommun har ca 14000 invånare. Kommunen har ett brett näringsliv med industri, handel och turism, men även jordbruk. Båstad kommun är också en stor arbetsgivare i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Behöver få hjälp att få tvättmaskin el dragen till den.

  Trelleborg
 • Elinstallation

  När vi skulle sätta fast reglar i betongtaket så råkade vi borra in i en kabel som ligger ingjuten i taket. Elen i Lägenheten stängdes av och det finns ingen el i proppskåpet. Inga säkringar gick förutom huvudsäkringen (som vi inte hittat i källaren).

  Trelleborg
 • Elinstallation

  Byte av element och byte av utomhusbelysning.

  Höganäs
 • Elinstallation

  Vi renoverar köket och behöver nya uttag och kablage till spishäll, ugn, diskmaskin, kyl och frys.

  Höganäs
 • Elinstallation

  Saknar ström i tre kontakter och i en takkontakt/strömbrytare. Behöver ha hjälp med detta ganska omgående.

  Malmö
 • Elinstallation

  Jag vill ha ett jordat eluttag (dubbel) installerat ett skåp i badrummet. Kablar är redan framdragna men inget uttag på plats.

  Malmö
 • Elinstallation

  Vi har 16A hemma och har man det så upplever man med att byta det då och då, men under senaste tiden upplever vi stort bekymmer med att byta elsäkring. Skulle vara tacksam om någon kan komma och undersöka det.

  Kristianstad

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan