Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Berg

Elektriker i Berg hjälper vi dig att hitta genom vår offerttjänst. Här finns hjälpen! Helt kostnadsfritt anger du vilket arbete du vill ha utfört och sedan är det bara att vänta på att elfirmorna kontaktar dig. Vi vänder på det med vår tjänst, du får kontakt av elektriker istället för tvärtom och sparar massor med tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Elinstallation

Östersund

Elinstallation

Ragunda

Elinstallation

Åre

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Berg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Berg finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Berg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Berg

Det bor 7355 personer i Berg och senaste året har 95 personer flyttat från kommunen. I Berg fanns det 2010 21 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Berg

Hallens El & Byggmaterial AB

Nedre Bynom 560, HALLEN

0643 - 30121

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Ljungdalens El & Service

Box 96, LJUNGDALEN

0687 - 20023

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Olssons El AB, K-I

Borgen 249, OVIKEN

0643 - 445080

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Ovikens El AB

Hällne 245, OVIKEN

0643 - 10636

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Rätans El HB

Thunellvägen 50, RÄTAN

0682 - 10292

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Jämtlands län
 • Bergs kommun

Kommuninformation

Bergs kommun ligger nästan mitt i Sverige i Jämtland och har ca 7500 invånare. Naturen är storslagen med fjäll i väster och skogar och vattendrag i öster. Tillverkningsindustrin består huvudsakligen av småföretag och även vinterturism är viktigt för kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Koppla in en spis i hyreslägenhet

  Östersund
 • Elinstallation

  Ta bort gammalt proppskåp & installation av en elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare i ett fritidshus på ~65kvm från 70-talet, 16A.

  Ragunda
 • Elinstallation

  Installera dimmer i hall med spotlights.

  Åre
 • Elinstallation

  Vi har köpt ett hus och vi behöver koppla på närmaste transformatorhuset.

  Härjedalen
 • Elinstallation

  Utanpåliggande el till ett rum på ca 40 kvm. 2 strömbrytare (finns i porslin, allmoge) 4 st vägguttag. (Dessa finns också).

  Åre
 • Elinstallation

  Jag vill ha hjälp med att flytta en elmätare med skåp som sitter på väggen utvändigt. Ska flyttas ca 3m. Är kabel i jorden till skåpet och vidare går på vinden.

  Östersund
 • Elinstallation

  Byte av kök, behov av nya uttag och kontakter för exempelvis spis, ugnar, lysen och eventuellt ett nytt elskåp.

  Bräcke

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan