Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Dalarna

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Elinstallation

Avesta

Elinstallation

Mora

Elinstallation

Avesta

KOMMUNER I Dalarna

Filtrering

Sökfilter

 • Dalarnas län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installera eluttag på fasaden där vi kan koppla in motorvärmarsladd och t. ex. julbelysning. Kan antagligen dras vid befintligt hål i fasaden där andra sladdar redan kommer ut.

  Avesta
 • Elinstallation

  Vi håller på att byta kök Behöver hjälp att flytta uttag och med några nya. (för micro . ny spis och ugn och lampor )

  Mora
 • Elinstallation

  Sätta in ett eluttag där det nu sitter gammal lampa ovanför spis

  Avesta
 • Elinstallation

  Jordning och ny el på nedervåning i villa. 2 sovrum, vardagsrum och hall är ojordat och gamla ledningar. Även nya eluttag enligt överenskommelse.

  Säter
 • Elinstallation

  Har en grupp eluttag i ett av våra hus som inte fungerar. Övriga grupper/uttag i huset fungerar. Elcentral i huset har snabbsäkringar och säkringen för denna grupp löser inte ut och inget händer vi tryck på testknapp.

  Mora
 • Elinstallation

  Jag är behov av att installera flera eluttag i ett studiorum. Även fixa sladdar till lampor.

  Borlänge
 • Elinstallation

  Dra fram el till 2 st pumpbrunnar ( dränering / dagvatten)

  Avesta

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan