Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Degerfors

Har du elproblem som måste åtgärdas? Elektriker.se hjälper dig snabbt och enkelt. Du säger vad du behöver hjälp med så sätter vi dig sedan i kontakt med olika elektriker. Tiden är dyrbar och du skall inte behöva lägga den på att jaga upptagna elföretag genom att ringa runt. Det är bättre att de får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Örebro

Elinstallation

Lekeberg

Elinstallation

Örebro

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Degerfors. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Degerfors finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Degerfors som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Degerfors

Det bor 9665 personer i Degerfors och senaste året har 68 personer flyttat från kommunen. I Degerfors fanns det 2010 41 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Degerfors

Bravida Sverige AB, Elavd. div Nord

Industrigatan 6, DEGERFORS

0586 - 44493

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Degerfors Eltjänst Axelsson & Källström AB

Brattgränd 1, DEGERFORS

0586 - 40801

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

mbm bygg & el

Lotsvägen 2, Kristinehamn

070-6236600

Ändra uppgifter

Mikael Folkesson Service AB

Stålnackebovägen 7, DEGERFORS

070 - 3262528

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Degerfors kommun är en industrikommun med cirka 10 000 invånare. Kommunen ligger i det vackra gränslandet mellan Värmlands och Örebro län. Degerfors är ett gammalt brukssamhälle med stålindutrin som fortfarande dominerar i näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Hej Lamporna i en av våra badrumskomoder fungerar ej. Själva lamporna är inte trasiga. Glapp?

  Örebro
 • Elinstallation

  Köp och installation av laddbox easee och ev. effektvakt watty. Finns ett 3-fas 16A uttag som kan bytas ut mot laddboxen.

  Lekeberg
 • Elinstallation

  Bor i villa och behöver ha ett 10-tal eluttag installerade och el framdragen. Även installation av en dörrklocka med video (helst svagström tror jag).

  Örebro
 • Elinstallation

  Hej, 3st kablar som är kopplade till pelletsbrännaren fick brännskador vilket gjorde att brännaren inte fungerar längre. Finns tillräckligt med kabel så att man kan reparera dem.

  Lindesberg
 • Elinstallation

  Flyttat till nyproducerad bostadsrätt & behöver hjälp med montering & upphängning av taklampor. Totalt 7 stycken. På vissa ställen kan det behöva borras för en ny takkrok.

  Örebro
 • Elinstallation

  1. Koppla ur en trasig tvättmaskin och en trasig spotlight slinga under köksskåpen (2olika utag). 2. Säkra lösa kablar som tidigare gick till en borttagen lysknapp. 3. byta ett äldre, illa sittande eluttag mot nytt

  Hallsberg
 • Elinstallation

  Behöver få elen fixad fram till doslock med krok. Jordat. Tak.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan