Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Ekerö

Elektriker i Ekerö hjälper vi dig att hitta genom vår offerttjänst. Här finns hjälpen! Helt utan kostnad anger du vilket typ av jobb du vill ha gjort och sedan är det bara att vänta på att företagen kontaktar dig. Tiden är dyrbar och du skall inte behöva lägga den på att jaga upptagna elföretag genom att ringa runt. Det är bättre att de får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Elinstallation

Stockholm

Elinstallation

Danderyd

Elinstallation

Stockholm

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Ekerö. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ekerö finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Ekerö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Ekerö

Det bor 25343 personer i Ekerö och senaste året har 315 personer flyttat in till kommunen. I Ekerö fanns det 2010 30 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Ekerö

Adelsö El AB

Tofta, Adelsö, ADELSÖ

08 - 56032308

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Allt i El Lennart Thelin AB

Ölsta, FÄRENTUNA

08 - 56042606

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Dalarö Elektriska Installationsaffär T Carlsson

Lilla Norrby, MUNSÖ

08 - 56050000

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Ekerö El AB

Bryggavägen 100, EKERÖ

08 - 56033847

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elektriska Larsson & Olsson, AB

Bänkvägen 5, EKERÖ

08 - 261975

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Ekerö kommun har ca 25000 invånare och har en spännande historia. Drottningholms slott ligger vackert vid inkörsporten till kommunen. Hälften av kommunens arbetstillfällen finns inom tjänste- och servicenäringarna.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Vi behöver en översyn av elen i vårt kök. Har upptäckt lite suspekta/kreativa lösningar från tidigare ägare.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Jag har ställt upp fyra pollare för att belysa en infart och har grävt ner ca 50 m rör med elledning i till elskåpet. Det ska vara förberett för anslutning i elskåpet, men jag tror att det även behövs en till Plejd-dosa (det finns en till en annan anslutning som ev kan användas även till detta). Jobbet är att ansluta pollare, elskåp, Plejd etc helt enkelt.

  Danderyd
 • Elinstallation

  Byte av spot lampor, kontroll av ramp för spotlights, kontroll av brytare för golvvärme

  Stockholm
 • Elinstallation

  Jag har 3 rum med ojordad el som jag önskar byta ut till jordad. Vardagsrum med 3 uttag, sovrum med 2 uttag och innerhall med 1 uttag. Jag önskar också dra el till en till lampknapp i innerhallen.

  Huddinge
 • Elinstallation

  En strömbrytare som inte fungerar till lampan. Tror man måste byta ut själva "knappen". Just nu använder jag huvudströmbrytaren i hallen när jag skall släcka taklampan i vardagsrummet.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Byta 3 dimmer till vanliga strömbrytare

  Södertälje
 • Elinstallation

  1:Ersätta gammal väggdimmer till ny 54W (0,6W x 9) LED-taklampa. Den flimrar och låter med gammal dimmer som är antagligen gjord för högre effekt.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan