Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Enköping

Om du ska anlita en elektriker i Enköping så finns hjälpen nära. Vi hittar elfirmor som hjälper dig. Ta emot upp till 5 olika offerter från duktiga lokala elfirmor helt utan kostnad. Genom offertförmedlingen hittar du massor av elektriker som står redo att ta sig an ditt uppdrag. Hur enkelt som helst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Uppsala

Elinstallation

Enköping

Elinstallation

Uppsala

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Enköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Enköping finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Enköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Enköping

Det bor 39666 personer i Enköping och senaste året har 399 personer flyttat in till kommunen. I Enköping fanns det 2010 94 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Enköping

Berglunds Elservice AB, Leif

Sjövägen 13, EKOLSUND

0171 - 473013

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bohlins El AB, Olle

Stationsvägen 6, FJÄRDHUNDRA

0171 - 91430

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

El & Tele Installation Enköping AB

Box 66, ENKÖPING

0171 - 36022

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

El-Fyran AB, Installationsbolaget

Box 50, ENKÖPING

0171 - 29029

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

ElByrån Thorsell & Son AB

Kungsgatan 16-18, ENKÖPING

0171 - 30178

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Enköpings kommun

Kommuninformation

Enköpings kommun har ca 39000 invånare. Enköping ligger mitt i Mälardalen med korta avstånd till flera storstäder - exempelvis Stockholm, Uppsala och Västerås. Kommunen har en gammal industritradition, bl.a. verktygs- och fläkttillverkning

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Vi är nyinflyttade och har problem med dimrar av flera olika lampor i kök/hall. Vissa lampor är kopplade till flera knappar och det verkar inte finnas någon logik. Man får försöka sig fram för att både tända och släcka lamporna och ofta står lamporna och blinkar.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Önskar dra om all el i sommarstugan på 40 kvm + ca 20 kvm loft. Elen ska vara utanpåliggande. Önskar även dra el till gäststuga (14 kvm) samt lada (20 kvm) och då gräva ner kablarna mellan husen i gräsmattan.

  Enköping
 • Elinstallation

  Laga ett vägguttag som inte fungerar samt har problem med att proppen i köket går när vi använde både kaffebryggare och brödrost samtidigt.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Jag ska renovera toalett och tvättstuga och behöver hjälp med:- montera 6 st spotlight - 1 st golvvärme - koppla 2 st dimmer - lägga till 2 nya uttag. Det blir självklart lite mer i arbete under tiden beroende på hur det ser ut och vad man kan hitta för bra lösningar.

  Enköping
 • Elinstallation

  Elinstallation av 2 st spegelskåp i badrum.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Koppla in en tvättmaskin och en torktumlare i dosa på väggen i badrum.

  Enköping
 • Elinstallation

  1) Installation av el i nybyggt växthus, tomrör finns mellan växthus och i anslutning till huset 2) Montering av laddbox för hybridbil

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan