Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Enköping

Om du ska anlita en elektriker i Enköping så finns hjälpen nära. Vi hittar elfirmor som hjälper dig. Ta emot upp till 5 olika offerter från duktiga lokala elfirmor helt utan kostnad. Genom offertförmedlingen hittar du massor av elektriker som står redo att ta sig an ditt uppdrag. Hur enkelt som helst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Elinstallation

Enköping

Elinstallation

Uppsala

Elinstallation

Knivsta

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Enköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Enköping finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Enköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Enköping

Det bor 39666 personer i Enköping och senaste året har 399 personer flyttat in till kommunen. I Enköping fanns det 2010 94 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Enköping

Berglunds Elservice AB, Leif

Sjövägen 13, EKOLSUND

0171 - 473013

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bohlins El AB, Olle

Stationsvägen 6, FJÄRDHUNDRA

0171 - 91430

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

El & Tele Installation Enköping AB

Box 66, ENKÖPING

0171 - 36022

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

El-Fyran AB, Installationsbolaget

Box 50, ENKÖPING

0171 - 29029

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

ElByrån Thorsell & Son AB

Kungsgatan 16-18, ENKÖPING

0171 - 30178

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Enköpings kommun

Kommuninformation

Enköpings kommun har ca 39000 invånare. Enköping ligger mitt i Mälardalen med korta avstånd till flera storstäder - exempelvis Stockholm, Uppsala och Västerås. Kommunen har en gammal industritradition, bl.a. verktygs- och fläkttillverkning

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Vi behöver dra om elen i sommarstugan då den är från början av 40-talet. Det är 2 st stugor på tomten på vardera ca 30-35 kvm fördelat på 3-4 rum. Ca 5-6 st eluttag i varje stuga.

  Enköping
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att koppla bort gammal torktumlare (fast elinstallation) och koppla in nya torktumlaren. Får gärna två prisförslag:1.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Nybyggnation av 1. 5 plans hus, 140kvm platta totalt cirka 210 kvm. Oinredd vind från början men elen ska dras fram för lättare utbyggnad senare.

  Knivsta
 • Elinstallation

  Polarpumpen installerade en AC hos mig. Jag vill få hjälp med fast elkoppling. Eluttag finns i närheten och just nu kopplades AC med stickpropp till eluttag.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Montering av två stycken dosor och uttag till tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva i en tvättstuga. Väggen är kaklad. Tvättmaskin är i dagsläge fast installerad, önskar få en dosa och uttag installerat under bänkskiva istället.

  Håbo
 • Elinstallation

  Ny matning till en diskmaskin. Utanpåliggande klammring. Montera ett vägguttag och installera en ny automatsäkring i befintlig elcentral.

  Enköping
 • Elinstallation

  Bor i ett 1 1/2 plans hus från 1970 Vill byta ut existerande el-installation (exkl el-central) till jordade uttag Handlar om totalt ett 70-tal vägg-kontakter, tak-uttag och strömbrytare På bottenplan ligger mycket av elen i utanpåliggande taklister

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan