Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Eskilstuna

Är det jobbigt att hitta elektriker i Eskilstuna? Nu behöver du inte leta längre. Helt gratis matchar vi din förfrågan mot elfirmor i din närhet som har tid och kompetens för ditt uppdrag. Fördelarna med tjänsten är att du slipper lägga tid på att hitta duktiga elektriker som ändå är upptagna och kanske sparar du pengar också.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Strängnäs

Elinstallation

Nyköping

Elinstallation

Gnesta

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Eskilstuna. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Eskilstuna finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Eskilstuna som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Eskilstuna

Det bor 96122 personer i Eskilstuna och senaste året har 734 personer flyttat in till kommunen. I Eskilstuna fanns det 2010 262 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Eskilstuna

ACDC elektro AB

kungsgatan 87, Eskilstuna

016-5428643

Ändra uppgifter

Dala Kylservice AB

Gästgivarvägen 17, Bjursås

073-3400345

Ändra uppgifter

Eklånges Elektriska AB

Eklången, ÄRLA

016 - 74068

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kjula El AB

Bryggartorpsgatan 1, ESKILSTUNA

016 - 510074

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kurt-Görans Elektriska, AB

Nystrandsgatan 23, ESKILSTUNA

016 - 165990

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Eskilstuna kommun

Kommuninformation

Eskilstuna kommun har ca 95000 invånare. Eskilstuna har en lång industritradition och närheten till sjöarna Hjälmaren och Mälaren, var en gång i tiden viktiga förutsättningar för utvecklingen av näringsliv och handel.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Lite olika eljobb och installationer. Bl. a. installera eluttag och takhögtalare.

  Strängnäs
 • Elinstallation

  Jag skulle behöva två eluttag i en hall och flytta ett uttag. Vad kostar det. Lägenhet östra bergen

  Nyköping
 • Elinstallation

  Flyttar in till ett hus som är byggd 1975, där elen är väldigt gammal. Proppskåpet är av de äldsta jag sett. Huset är 113kvm.

  Gnesta
 • Elinstallation

  Byte av elcentral samt dra om till jordad el i hela huset. idag finns det endast jordat till badrum samt kök och bubbelpool. huset är 119kvm. Behöver även hjälp att dra lite nya uttag samt se över ett par takarmaturer.

  Oxelösund
 • Elinstallation

  Hej. behöver hjälp med div, el jobb. Säkra ned från20 till 16.

  Nyköping
 • Elinstallation

  Koppla in en tvättmaskin i ett badrum

  Strängnäs
 • Elinstallation

  Hej! Här finns en elektriker med erfarenhet av att utföra alla typer av installationer, stort som smått. Från nyinstallation av el i nybygge till att bara byta ut ett vägguttag, vi felsöker din elanläggning och jag har Kunskap i att läsa el-scheman ,som just nu blivit varslad från Midroc Electro AB på grund av arbetsbrist och vill nu söka mig vidare.

  Katrineholm

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan