Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Eskilstuna

Är det jobbigt att hitta elektriker i Eskilstuna? Nu behöver du inte leta längre. Helt gratis matchar vi din förfrågan mot elfirmor i din närhet som har tid och kompetens för ditt uppdrag. Fördelarna med tjänsten är att du slipper lägga tid på att hitta duktiga elektriker som ändå är upptagna och kanske sparar du pengar också.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Elinstallation

Eskilstuna

Elinstallation

Eskilstuna

Elinstallation

Flen

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Eskilstuna. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Eskilstuna finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Eskilstuna som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Eskilstuna

Det bor 96122 personer i Eskilstuna och senaste året har 734 personer flyttat in till kommunen. I Eskilstuna fanns det 2010 262 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Eskilstuna

ACDC elektro AB

kungsgatan 87, Eskilstuna

016-5428643

Ändra uppgifter

Dala Kylservice AB

Gästgivarvägen 17, Bjursås

073-3400345

Ändra uppgifter

Eklånges Elektriska AB

Eklången, ÄRLA

016 - 74068

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kjula El AB

Bryggartorpsgatan 1, ESKILSTUNA

016 - 510074

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kurt-Görans Elektriska, AB

Nystrandsgatan 23, ESKILSTUNA

016 - 165990

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Eskilstuna kommun

Kommuninformation

Eskilstuna kommun har ca 95000 invånare. Eskilstuna har en lång industritradition och närheten till sjöarna Hjälmaren och Mälaren, var en gång i tiden viktiga förutsättningar för utvecklingen av näringsliv och handel.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  El installation till ute spa dom kommer. Spa väntas komma den 23/4. Belysning inomhus och utomhus i förråd samt strömbrytare och elutag vid förråd och uteplats.

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Flytta ett utanpåliggande eluttag. Ingen extra ledning behöver dras. Eluttaget skall flyttas tillbaka/bakåt på den befintliga ledningen/elkabeln.

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att dra om/installera el i 3 rum i min villa, är osäker på storleken. Eventuellt dra ut el till en friggebod.

  Flen
 • Elinstallation

  Jag skulle vilja få en kostnadsförslag för att flytta ett dubbelt eluttag ca 80-90cm uppåt och lägga till ett eluttag i samma höjd ca 120cm till vänster. Just nu är det befintliga uttaget ca 20 cm ovanför golvet och planen är att installera köksskåp där, därför ska uttaget flyttas upp.

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Montera Totalt 4 lampor på fasad 2 lampor kopplade till en Steinel NM3000. 2 lampor på varsin sida av fasad styrd av inbyggd rörelse sensor. En lampa "pollare" på trädäck.

  Flen
 • Elinstallation

  Har köpt ett fritidshus på 47 kvm där elen är gammal, önskar jordfelsbrytare och nya eluttag + kontakter.

  Flen
 • Elinstallation

  Vi dra fram el till tomtgränsen, och till någon lämplig punkt

  Strängnäs

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan