Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Gagnef

Vi hjälper dig att komma i kontakt med elektriker i Gagnef. Hur smidigt som helst! Du säger vad du behöver hjälp med så sätter vi dig sedan i kontakt med olika elektriker. Det är bekvämt, går snabbt och kostar dig inga pengar att lämna en förfrågan. Du väljer dessutom själv själv om du vill anlita någon av firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Elinstallation

Avesta

Elinstallation

Mora

Elinstallation

Avesta

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Gagnef. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Gagnef finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Gagnef som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Gagnef

Det bor 10075 personer i Gagnef och senaste året har 26 personer flyttat in till kommunen. I Gagnef fanns det 2010 25 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Gagnef

Bolles Elarbeten

Holsåkersvägen 42 DALA-FLODA

0241 - 22120

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Dala Kylservice AB

Gästgivarvägen 17 Bjursås

073-3400345

Ändra uppgifter

Olles El i Mockfjärd AB

Västanbäcken 32 MOCKFJÄRD

0241 - 21440

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Gagnef kommun i Dalarna har ca 10000 invånare. I Gagnef möts den forsande Västerdalälven och den lugna Österdalälven, för att flyta samman till den mäktiga Dalälven. Näringslivet domineras av små och medelstora företag, främst inom trävaruindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installera eluttag på fasaden där vi kan koppla in motorvärmarsladd och t. ex. julbelysning. Kan antagligen dras vid befintligt hål i fasaden där andra sladdar redan kommer ut.

  Avesta
 • Elinstallation

  Vi håller på att byta kök Behöver hjälp att flytta uttag och med några nya. (för micro . ny spis och ugn och lampor )

  Mora
 • Elinstallation

  Sätta in ett eluttag där det nu sitter gammal lampa ovanför spis

  Avesta
 • Elinstallation

  Jordning och ny el på nedervåning i villa. 2 sovrum, vardagsrum och hall är ojordat och gamla ledningar. Även nya eluttag enligt överenskommelse.

  Säter
 • Elinstallation

  Har en grupp eluttag i ett av våra hus som inte fungerar. Övriga grupper/uttag i huset fungerar. Elcentral i huset har snabbsäkringar och säkringen för denna grupp löser inte ut och inget händer vi tryck på testknapp.

  Mora
 • Elinstallation

  Jag är behov av att installera flera eluttag i ett studiorum. Även fixa sladdar till lampor.

  Borlänge
 • Elinstallation

  Dra fram el till 2 st pumpbrunnar ( dränering / dagvatten)

  Avesta

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan