Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Gällivare

Söker du en bra elektriker i Gällivare? Vi har tjänsten som hjälper dig! Du säger vad du behöver hjälp med så sätter vi dig sedan i kontakt med olika elektriker. Du skall inte behöva jaga upptagna elektriker, de som har tid och kompetens för uppdraget får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Elinstallation

Piteå

Elinstallation

Luleå

Elinstallation

Kalix

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Gällivare. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Gällivare finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Gällivare som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Gällivare

Det bor 18443 personer i Gällivare och senaste året har 108 personer flyttat från kommunen. I Gällivare fanns det 2010 171 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Gällivare

Eriksson Center i Gällivare AB

Upplagsvägen 17 GÄLLIVARE

0970 - 16479

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

KM Optoteknik AB

Metallvägen 19 GÄLLIVARE

0970 - 16777

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Niscayah AB, filial

Box 114 GÄLLIVARE

0970 - 30180

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

YIT Sverige AB

Cellulosavägen 13 GÄLLIVARE

0970 - 12451

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Gällivare kommun ligger i landskapet Lappland i Norrbottens län och har ca 18700 invånare. Näringslivet har starka gruvtraditioner med företag som LKAB och Boliden AB.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byta två armaturer i garage samt förråd ca 30 m2. Montera två takbelysningar i hall ca 10 m2. Byta två strömuttag.

  Piteå
 • Elinstallation

  79 kv eventuellt vill jag ha flera utag i lägenheten samt inkopplade led dimmer . . Behöver även hjälp koppla in kökslampan Samt utomhus kontakt på balkongen

  Luleå
 • Elinstallation

  Jag vill ha hjälp att installera el i ladubyggnad där vi har höns

  Kalix
 • Elinstallation

  Installation av en ny inbygd ugn med kokplatta (ugn från Samsung, kokplatta från Electrolux, induktionstyp). En högspänningsanslutning bör finnas i väggen bakom den nuvarande ugnen. Detaljer är okända eftersom installationen är från den tidigare ägaren.

  Luleå
 • Elinstallation

  Har två mindre jobb. Installera uttag för ugn och häll i kök. De som sitter nu är en fast installation.

  Luleå
 • Elinstallation

  Montera ett 380v uttag samt dra fram en ledning från elskåp

  Kalix
 • Elinstallation

  Jag vill byta mitt gamla elskåp (porsilproppar) sedan vill jag dra ett nytt uttag i närheten av elskåpet, behöver hjälp att flytta två taklampor åt sidan samt byta två strömbrytare och om det är möjligt dra nätverksuttag till ett annat ställe i lägenheten.

  Luleå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan