Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Gävle

Elinstallationer skall man låta proffs sköta. Vi hjälper dig att hitta elektriker i Gävle. Du anger vad du behöver hjälp med som vi sedan skickar vidare till lokala elfirmor. Genom offertförmedlingen hittar du massor av elektriker som står redo att ta sig an ditt uppdrag. Hur enkelt som helst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Sandviken

Elinstallation

Hofors

Elinstallation

Söderhamn

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Gävle. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Gävle finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Gävle som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Gävle

Det bor 95018 personer i Gävle och senaste året har 703 personer flyttat in till kommunen. I Gävle fanns det 2010 411 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Gävle

Bergby El

Vijvägen 52, BERGBY

0297 - 10980

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, filial div Nord

Box 507, GÄVLE

026 - 519675

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Dala Kylservice AB

Gästgivarvägen 17, Bjursås

073-3400345

Ändra uppgifter

El-Teknik i Gävle AB

Södra Kungsgatan 59, GÄVLE

026 - 647201

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elbyrån i Gävle AB

Strömsbrovägen 11, GÄVLE

026 - 661650

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Gävle kommun

Kommuninformation

Gävle kommun i Gästrikland har ca 93500 invånare och är residensstad i Gävleborgs län. De största arbetsgivarna är kommunen och landstinget och inom tillverkningsindustrin är verkstads- och skogsindustrin de mest framträdande.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Vill sätta upp en takfläkt men vet ej hur man kopplar elen

  Sandviken
 • Elinstallation

  Installation av 2st laddboxar.

  Hofors
 • Elinstallation

  Elbyte/uppgradering villa fra 1955. Källar mestadels gammal el, annars ca 25-30 år trolig. Gammalt proppskåp byta till ny central, samt uppgradera 3x 16 in til 3x20.

  Söderhamn
 • Elinstallation

  Behöver byta 4 st elskåp (ev slå ihop 2 skåp till ett beroende på prisskillnad). Från gamla proppar till snabbsäkringar. Behöver även se över en del eldragningar.

  Söderhamn
 • Elinstallation

  Hänga upp en taklampa i en trapp. Den ska hängas högt upp så vi behöver en lång stege. Behöver dessutom hjälp med att installera dimmer till.

  Gävle
 • Elinstallation

  Jag behöver installera ett perilexuttag, elskåpet finns i hallen och ni kommer behöva dra en kabel genom väggen.

  Bollnäs
 • Elinstallation

  Håller på att renovera mitt hus , och skulle behöva få hit en elektriker som kan komma titta och ge oss hjälp hur man ska göra med alla el ledningar, Vad som behöver bytas osv

  Ovanåker

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan