Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Gävleborg

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Sandviken

Elinstallation

Hofors

Elinstallation

Söderhamn

KOMMUNER I Gävleborg

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Vill sätta upp en takfläkt men vet ej hur man kopplar elen

  Sandviken
 • Elinstallation

  Installation av 2st laddboxar.

  Hofors
 • Elinstallation

  Elbyte/uppgradering villa fra 1955. Källar mestadels gammal el, annars ca 25-30 år trolig. Gammalt proppskåp byta till ny central, samt uppgradera 3x 16 in til 3x20.

  Söderhamn
 • Elinstallation

  Behöver byta 4 st elskåp (ev slå ihop 2 skåp till ett beroende på prisskillnad). Från gamla proppar till snabbsäkringar. Behöver även se över en del eldragningar.

  Söderhamn
 • Elinstallation

  Hänga upp en taklampa i en trapp. Den ska hängas högt upp så vi behöver en lång stege. Behöver dessutom hjälp med att installera dimmer till.

  Gävle
 • Elinstallation

  Jag behöver installera ett perilexuttag, elskåpet finns i hallen och ni kommer behöva dra en kabel genom väggen.

  Bollnäs
 • Elinstallation

  Håller på att renovera mitt hus , och skulle behöva få hit en elektriker som kan komma titta och ge oss hjälp hur man ska göra med alla el ledningar, Vad som behöver bytas osv

  Ovanåker

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan