Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Gnesta

Genom vår offertförmedling får du offerter från lokala elfirmor och du väljer själv vem du vill anlita. Vi vänder på det med vår tjänst, du får kontakt av elektriker istället för tvärtom och sparar massor med tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Elinstallation

Eskilstuna

Elinstallation

Eskilstuna

Elinstallation

Strängnäs

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Gnesta. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Gnesta finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Gnesta som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Gnesta

Det bor 10350 personer i Gnesta och senaste året har 42 personer flyttat in till kommunen. I Gnesta fanns det 2010 14 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Gnesta

Andréasons El AB

Västra Storgatan 7, GNESTA

0158 - 26910

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

NW Marin El och Smide

Bärstavägen 8, Stora sundby

0735313299

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Gnesta kommun

Kommuninformation

Gnesta är en ung kommun i hjärtat av den sörmländska kulturbygden med ca 10100 invånare. Gnesta kommun är en utpräglad småföretagarort med drygt 950 registrerade företag. Många av dem är lantbruk.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Åtgärdande av bristfällig mätarplats. Kablar saknar isolering. Tejpat kablar som ej har isolering. Utgående kabel ansluten till elmätaren. Skall vara en plint och sedan RK-ledare till mätaren.

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Lösa problem bastuaggregat - jordfelsbrytare. Gammalt aggregat, men lite använt sista 20 åren. Köpa nytt ????

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Hej! Vi behöver hjälp att installera en laddstation till en laddhybrid. Vi har än inte bestämt vilken laddstation vi ska ha, troligtvis Easee Avståndet mellan elcentralen och laddaren är ca 2 mm.

  Strängnäs
 • Elinstallation

  Hej, har ett förråd på övervåningen som jag vill ta bort. Det går dock några elkablar (ström och gammal telefonjack som kan tas bort) som behöver flyttas. Jag tror inte det är så stort jobb, men ni vet bättre än mig.

  Eskilstuna
 • Anläggningsarbete

  Har installerat ett nytt reningsverk och behöver dra el på utsidan av fastigheten till kontrollenhet. Mvh Sofia

  Strängnäs
 • Elinstallation

  Jordfelsbrytare bryter ej strömmen. Felsöka/byta ut jordfelsbrytare

  Nyköping
 • Elinstallation

  Ordna ett 3-fasuttag i lägenhet (bostadsrätt) samt ett par 230-voltuttag.

  Nyköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan