Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Gotland

Befinner du dig i Gotland och är i behov av en elektriker? Vi ska hjälpa dig. Du anger vad du behöver hjälp med som vi sedan skickar vidare till lokala elfirmor. Då vi har tusentals anslutna företag så kommer du snabbt att få kontakt med en professionell elektriker.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Elinstallation

Gotland

Elinstallation

Gotland

Elinstallation

Gotland

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Gotland. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Gotland finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Gotland som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Gotland

Det bor 57259 personer i Gotland och senaste året har 48 personer flyttat in till kommunen. I Gotland fanns det 2010 118 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Gotland

BE Elservice

Smissgatan 52 HEMSE

0498 - 471050

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Gotlands El & Tele Teknik AB

Verkstadsgatan 8 VISBY

0498 - 256514

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Hemse Elbyrå

Storgatan 31 c 1tr HEMSE

0498 - 484111

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

INTESTOR

Baldersgatan 15 Visby

070-664 50 10

Ändra uppgifter

J & P Elmontage Visby AB

Bingebygatan 7 VISBY

0498 - 271718

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län
 • Gotlands kommun

Kommuninformation

Gotlands kommun har ca 57000 invånare och bildades 1971 genom en sammanslagning av flera små kommuner på Gotland. Jordbruket är fortfarande en viktig basnäring och dessutom grunden för livsmedelsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Fritidshus 65kvm i Ardre Alsarve enplanshus. Standardkök. Elgolvvärme och handdukstork i badrummet.

  Gotland
 • Elinstallation

  Två mindre saker behövs göras i vår villa. Det första är att byta en gammal, vad jag tror är en arbetsbrytare, till ett vanligt el-uttag, i tvättstugan. Och sätta in ett el-uttag i badrummet till vårt mindre hus vi har på gården, då en tvättmaskin ska in i det badrummet.

  Gotland
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp att installera ny spishäll från Elgiganten. Inget snickeriarbete, bara installation av el. Behöver hjälpen så snart som möjligt.

  Gotland
 • Elinstallation

  Vi ville byta plafonder i köket och insåg snabbt att vi inte kan koppla in dom själva då det är sladdar från när husen byggdes som inte verkar kompatibla med nyare lampor. Det är två lampor det handlar om. Byte av två lampknappar i köket.

  Gotland
 • Elinstallation

  Fem fastigheter intill varandra, ska var och en för sig, samtidigt anslutas till el.   GEAB drar fram el till tomtgräns. Nydragning av el i tre stugor. Förbereder för fiber.

  Gotland
 • Montera / Bygga ställning

  Behöver montera utomhusbelyning lykta inklusive bottenplatta plus elinstallation.

  Gotland
 • Elinstallation

  Har ett gammalt stort hus på Gotland (Roma) byggt 1880, el drogs in 1938. De flesta elledningarna är kvar från 1938, utom till köket och badrum och vissa andra rum. Boendeytan är 250 kvm, sedan finns det en källare där det inte heller är bytt, utom till värmeanläggning, vinden inreddes 1971 dvs ganska nytt.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan