Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Elinstallation

Gotland

Snickeri / Montering

Gotland

Elinstallation

Gotland

KOMMUNER I Gotland

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  En huvudsäkring går ofta. Behov av översyn av belastningen i en 1 1/2 plansvilla med spabad. Samt byta ut gammal elcentral till ny med automatsäkringar.

  Gotland
 • Snickeri / Montering

  Jag vill ha hjälp med montering av 3st takplafonder, elen är redan på plats men det behöver borras för fästanordning.

  Gotland
 • Elinstallation

  Installation av eluttag i ett sovrum, 3-4 vägguttag samt uttag för lampa i taket. Kablar dragna utanpå väggen

  Gotland
 • Elinstallation

  Det är en 4-hjulig el moped som inte funkar

  Gotland
 • Elinstallation

  Jag behöver installera en jordfelsbrytare och ev byta nån kabel i dosan till tvättmaskinen. Tvättmaskinen gjorde sin sista tvätt idag och för att kunna få en ny installerad behövs en jordfelsbrytare vilket jag visst inte hade i mitt hus.

  Gotland
 • Elinstallation

  Fritidshus 65kvm i Ardre Alsarve enplanshus. Standardkök. Elgolvvärme och handdukstork i badrummet.

  Gotland
 • Elinstallation

  Två mindre saker behövs göras i vår villa. Det första är att byta en gammal, vad jag tror är en arbetsbrytare, till ett vanligt el-uttag, i tvättstugan. Och sätta in ett el-uttag i badrummet till vårt mindre hus vi har på gården, då en tvättmaskin ska in i det badrummet.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan