Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Gotland

Elinstallation

Gotland

Elinstallation

Gotland

KOMMUNER I Gotland

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp att installera ny spishäll från Elgiganten. Inget snickeriarbete, bara installation av el. Behöver hjälpen så snart som möjligt.

  Gotland
 • Elinstallation

  Vi ville byta plafonder i köket och insåg snabbt att vi inte kan koppla in dom själva då det är sladdar från när husen byggdes som inte verkar kompatibla med nyare lampor. Det är två lampor det handlar om. Byte av två lampknappar i köket.

  Gotland
 • Elinstallation

  Fem fastigheter intill varandra, ska var och en för sig, samtidigt anslutas till el.   GEAB drar fram el till tomtgräns. Nydragning av el i tre stugor. Förbereder för fiber.

  Gotland
 • Montera / Bygga ställning

  Behöver montera utomhusbelyning lykta inklusive bottenplatta plus elinstallation.

  Gotland
 • Elinstallation

  Har ett gammalt stort hus på Gotland (Roma) byggt 1880, el drogs in 1938. De flesta elledningarna är kvar från 1938, utom till köket och badrum och vissa andra rum. Boendeytan är 250 kvm, sedan finns det en källare där det inte heller är bytt, utom till värmeanläggning, vinden inreddes 1971 dvs ganska nytt.

  Gotland
 • Elinstallation

  Vi skulle vilja byta ut ett ojordat lamputtag i taket mot ett jordat. I samband med detta skulle vi gärna också sätta in ett till lamputtag i samma rum, sätta in en till lampknapp, samt byta ut den gamla lampknappen mot en knapp som kan styra båda lamporna individuellt.

  Gotland
 • Elinstallation

  Vi behöver hjälp med att installera ett jordat uttag till en luftvärmepump. Vi behöver även installera en jordfelsbrytare. Då värmepumpen installeras v. 44 skulle vi gärna vilja att elen fixades i början av v. 44.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan