Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Håbo

Är du i behov av att få hjälp av en elektriker i Håbo? Du behöver inte leta mer. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret vad du vill ha hjälp med. Sedan sköter vi resten. Det är bekvämt, går snabbt och kostar dig inga pengar att lämna en förfrågan. Du väljer dessutom själv själv om du vill anlita någon av firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Uppsala

Elinstallation

Uppsala

Elinstallation

Uppsala

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Håbo. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Håbo finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Håbo som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Håbo

Det bor 19625 personer i Håbo och senaste året har 177 personer flyttat in till kommunen. I Håbo fanns det 2010 49 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Håbo

Ledbergs Elektriska AB

Greskasväg 2, SKOKLOSTER

018 - 386274

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Sjögrens El AB, Ralf

Granvägen 14, BÅLSTA

0171 - 53440

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Stockholms Hiss-Service AB

Box 77, BÅLSTA

08 - 56241110

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Syd-Upplands El & Teleteknik AB

Älvkvarnsvägen 11, BÅLSTA

0171 - 50188

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Tele Eliten Bålsta AB

Box 101, BÅLSTA

0171 - 55404

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Håbo kommun

Kommuninformation

Håbo kommun bildades 1952 och har idag ca 19200 invånare. Näringslivet domineras av småföretag och ett färre antal medelstora företag, främst inom tjänste- och handelsnäringarna. Det finns mängder av runstenar och fem medeltida kyrkor i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  I need an electrician to connect our jacuzzi to our 'elbox' in Dalby, Uppsala. We will prepare the cable channel and do all preparation to save costs and just need someone certified to connect it up. Wish to do the work in abou 4-5 weeks from now.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Byta ampere på elens huvudsäkringen. Från 25 till 16.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Kabeldragning från redan befintlig 3-fas dosa på yttervägg till teknikutrymme för utomhuspool, montering av c:a 6 eluttag, alternativt fast installation, för cirkulationspump, saltklorinator, UV-lampa och värmepump, montering av jordfelsbrytare. Kabeldragning, 12V, mellan saltklorinatorn och två LED-lampor i poolväggen.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Vi vill gräva ner en ny kabel från huset till garage och lada. Eventuellt dra elen från garage till lada i luften?Garage och lada står med ett avstånd på tre meter från varandra.

  Enköping
 • Elinstallation

  Installation av ny Electrolux Häll i köket. Elgiganten meddelade mig att en elektriker måste installera den annars kommer inte hemförsäkringen att gälla. Söker därför en billig elektriker som kan installera hällen åt mig.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Installation av en ny elcentral samt två utomhuskontakter till luftvärmepump och AC i Ingstarbo, Lövstabruk.

  Tierp
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att få en anslutning på utsidan av huset för att ansluta el försörjning till ett reningsverk som ska installeras. Det finns redan kablage draget fram till en laddbox 16A som eventuellt kan användas för att göra en grenkoppling. Från grenkopplingen ska även en koppling till en Utelampa göras.

  Enköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan