Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Halland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Elinstallation

Halmstad

Elinstallation

Falkenberg

Elinstallation

Falkenberg

KOMMUNER I Halland

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Bastuaggregat som behöver ses över då det ej fungerar som det ska samt takspots som slutat fungera (ev. i samband med att jordfelsbrytare lösts ut i somras).

  Halmstad
 • Elinstallation

  Ny byggnation elinstallationer

  Falkenberg
 • Elinstallation

  Behöver hjälp att installera jordfelsbrytare Flytta strömställare och uttag pga rivning vägg samt dra nya trådar då de gamla

  Falkenberg
 • Elinstallation

  Byta ut strömuttag ca 18 st samt strömbrytare ca 10 st Se över kablar i lägenheten om de kan tas bort eller om de andvänds!

  Varberg
 • Elinstallation

  Min mamma behöver en spisvakt installerad, en automatisk som går igång automatiskt o sen stängs. Skriv materialkostnader samt arbetskostnader alla kostnader inkl moms. Jag skickar sedan in offerten till Kungsbacka kommun.

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  översyn om föranmälan till uppsäkring av elabg ska göras samt dela på två eluttag på utsida som idag går på samma säkring vilket blir överbelastat. även inkoppling av laddar för elbil

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Har en mindre fastighet byggd 1960. Önskar uppdatera elen, yta ca 80 kvm. 2 sovrum, vardagsrum samt hallen.

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan