Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Halland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i Maj 2022

Elinstallation

Kungsbacka

Elinstallation

Halmstad

Elinstallation

Halmstad

KOMMUNER I Halland

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installation av spabad på terass (ovan carport), elcentralen ligger nedanför. Flytt av utelampa (50 cm).

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Jag behöver koppla in en jackuzzi

  Halmstad
 • Elinstallation

  Har en äldre variant av dimbar armatur i badrummet. Till denna tillverkas tydligen inte nya glödlampor som kan dimmas. De glödlampor vi sätter in i sockeln börjar blinka efter ett tag.

  Halmstad
 • Elinstallation

  Eluttag utomhus har slutat fungera och en huvudsäkring går ca 1 ggr / månaden. Behöver få igång uttaget på utsidan för att kunna ladda elbil.

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Hej! Jag har en gammal invändig el central som jag önskar byta ut och flytta utomhus. För din info.

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Vi behöver hjälp med el till en nybyggd friggebod och till en bastu.

  Varberg
 • Elinstallation

  Sätta upp en takbelysning som lossnat i ett rum och ansluta den. Byta ut en belysning på en altan mot en annan belysning. Eftersom el är involverat vill jag inte göra det själv.

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan