Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Halland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Varberg

Elinstallation

Varberg

Elinstallation

Kungsbacka

KOMMUNER I Halland

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Hej, flyttar till en lgh som har kopplingsdosa i badrummet och köket för tvättmaskin respektiv diskmaskin. Kan man byta mot vanligt eluttag?Kostnader?

  Varberg
 • Elinstallation

  Eldragning ut till utsidan, fasaden, från altandörren, där befintlig elkabel är framdragen. Ett uttag om vardera sida av altandörren skall installeras. På ena sidan ca 2 meter från dörren och ca 5 meter på andra sidan av dörren.

  Varberg
 • Elinstallation

  Flytta/förläng ett tre-fas uttag + extra uttag till en köksö.

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Koppla in en spis på 230 v där det idag sitter 3fas och 400v är i en fabo lägenhet på möllegatan 15b

  Falkenberg
 • Fastighetsförvaltning

  Sätta upp 18 st ytterbelysning plus el dra kablar i mellan varje lampa

  Halmstad
 • Elinstallation

  Skulle gärna vilja ha en följande jobbgenomförda i min stuga i Karl Gustav 1. Uppdatera Elskåpet till automat säkringar samt utöka med antal säkringar. 2. Koppla in el i kök:

  Varberg
 • Elinstallation

  Har ett gammalt hus från 1926 där el är uppdaterat omkring 2004 i alla rum utom 3. Skulle vilja uppdatera resten med jordat uttag mm. Gäller 8st uttag och 3 taklampsuttag.

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan