Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Hallstahammar

Vi hjälper dig att komma i kontakt med elektriker i Hallstahammar. Hur smidigt som helst! Elektriker.se matchar din förfrågan mot anslutna elföretag och upp till 5 olika elektriker får kontakta dig. Formuläret går snabbt att fylla i. Sedan är det bara att vänta på att elfirmorna kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Västerås

Elinstallation

Västerås

Elinstallation

Västerås

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Hallstahammar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hallstahammar finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Hallstahammar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Hallstahammar

Det bor 15160 personer i Hallstahammar och senaste året har 48 personer flyttat in till kommunen. I Hallstahammar fanns det 2010 51 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Hallstahammar

Dala Kylservice AB

Gästgivarvägen 17, Bjursås

073-3400345

Ändra uppgifter

Hallsta Installationsbyrå AB

Fasanvägen 7, HALLSTAHAMMAR

0220 - 15301

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Hallstahammars kommun

Kommuninformation

Hallstahammars kommun har ca 10300 invånare och sträcker sig från Mälaren i söder till Bergslagens skogar i norr. Hallstahammar är en gammal bruksort

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Att montera fem lamputtag på taket (på befintliga dosor där elledningarna finns, huset är byggt 1982).

  Västerås
 • Elinstallation

  Har ett nytt spegelskåp med inbyggd belysning i badrummet. Detta ska kopplas in med elkablar från väggen. Spegelskåpet har som sagt redan inbyggd belysning så det är bara att koppla rätt kabel till rätt ställe i ”sockerbiten”.

  Västerås
 • Elinstallation

  Byte av 120 cm lysrör i garaget. De gamla har fastnat. Ev ny armatur.

  Västerås
 • Elinstallation

  Fördelning av inkommande befintlig el till bostadshuset, garaget och bod. Idag sitter en kopplingsdosa på väggen utomhus som fördelar ström till bostadshusets två normcentraler.

  Västerås
 • Elinstallation

  Behöver installera eluttag för spisen, 230v 3 fas.

  Surahammar
 • Elinstallation

  Dragning av el till nytt kök från befintliga uttag till nya uttag för bl. a. mikrovågsugn. Installation av bänkbelysning.

  Västerås
 • Fastighetsskötsel

  1. Tre takinstallationer av el som av föregående ägare inte är fackmässigt utförda, kök, vardagsrum och sovrum. 2.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan