Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Hallstahammar

Vi hjälper dig att komma i kontakt med elektriker i Hallstahammar. Hur smidigt som helst! Elektriker.se matchar din förfrågan mot anslutna elföretag och upp till 5 olika elektriker får kontakta dig. Formuläret går snabbt att fylla i. Sedan är det bara att vänta på att elfirmorna kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Elinstallation

Köping

Elinstallation

Västerås

Elinstallation

Västerås

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Hallstahammar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hallstahammar finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Hallstahammar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Hallstahammar

Det bor 15160 personer i Hallstahammar och senaste året har 48 personer flyttat in till kommunen. I Hallstahammar fanns det 2010 51 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Hallstahammar

Dala Kylservice AB

Gästgivarvägen 17, Bjursås

073-3400345

Ändra uppgifter

Hallsta Installationsbyrå AB

Fasanvägen 7, HALLSTAHAMMAR

0220 - 15301

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Hallstahammars kommun

Kommuninformation

Hallstahammars kommun har ca 10300 invånare och sträcker sig från Mälaren i söder till Bergslagens skogar i norr. Hallstahammar är en gammal bruksort

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Skulle vilja ha hjälp med att sätta upp ett bastuaggregat i en bastu o få det inkopplat. det finns redan ett bastuaggregat på plats men det är gammalt o helt uttjänat. det nya aggregatet är ett Harvia the Wall är intresserad av Rotavdrag

  Köping
 • Elinstallation

  Har spottar i badrumstaket. helt plötsligt slutade hälften att lysa. ( 5st)

  Västerås
 • Elinstallation

  Vill ha utanpåliggande installation av spotlights. Det gäller tre vardagsrumsfönster åt tre väderstreck inom 4 meter. Bor i bostadsrätt och har inte möjlighet till dold och infälld installation.

  Västerås
 • Elinstallation

  Jag behöver fixa belysningen i badrummet, det är en väggskåp med spegeln och belysning. Det är 2 st lampor och båda har slutat fungera, det är troligtvis glapp då jag har testat att byta lamporna. Lägenheten är från 2011 byggd av JM.

  Västerås
 • Elinstallation

  Ta bort 3 vägguttag och flytta 1 vägguttag till under ett skåp i köket

  Surahammar
 • Elinstallation

  Montera en kopplingslåda på uterummen sedan installera ca 4st infravärmare, taklampor och ca 2st vägguttag.

  Västerås
 • Elinstallation

  Installation av induktionshäll samt flytt av eluttag samt nytt eluttag

  Västerås

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan