Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Haninge

Tycker du att det är krångligt att hitta en duktig elektriker i Haninge? Lugn, hjälp finns! Kvalitetssäkrade elektriker återkommer med offert på jobbet som du vill ha utfört. Enkelt och smidigt. Genom offertförmedlingen hittar du massor av elektriker som står redo att ta sig an ditt uppdrag. Hur enkelt som helst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Elinstallation

Stockholm

Elinstallation

Täby

Elinstallation

Vallentuna

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Haninge. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Haninge finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Haninge som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Haninge

Det bor 76919 personer i Haninge och senaste året har 817 personer flyttat in till kommunen. I Haninge fanns det 2010 193 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Haninge

Axelvall Elteknik AB

Smålandsvägen 27, HANINGE

08 - 994609

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Belmatik KB

Djurgårdsvägen 8, HANINGE

08 - 7760750

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Blomgrens Elmontage, AB E.

Box 50, VÄSTERHANINGE

08 - 50012600

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

El & Rörcenter i Europa AB

Källtorpsvägen 150, HANINGE

08 - 7762262

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Eltjänst Bo Nohagen

Runmarövägen 66, DALARÖ

070 - 9497979

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Haninge kommun är en storstadskommun med stora naturtillgångar. Det finns totalt ca 75000 invånare och näringslivet i kommunen domineras av service-, tjänste- och handelsnäringarna.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byte (?) av infällda spottar i kök. De ger upp en efter en och behöver förmodligen bytas.

  Stockholm
 • Elinstallation

  I am installing a electric car charger and the installers have indicated that the current circuit board needs to separate the feed to the garage and the garage needs a separate circuit breaker. Sorry I only speak English.

  Täby
 • Elinstallation

  Hej vi behöver hjälp av en elektriker i området, norra Vallentuna eller Norrtälje, f. o. m 28 september, att ansluta el till en färdigmonterad bastutunna med elaggregat som är placerad några meter från huset. Gult rör sticker upp vid tunnan och röret utgår bakom elmätaren på husets södra terass och fortsätter under husets (Älvsbyhus) grund till tunnan. Önskar offert på arbetet.

  Vallentuna
 • Elinstallation

  Göra om elutag från ojordad till jordat

  Norrtälje
 • Elinstallation

  Vi behöver byta ut spotlights i villan. Ca 15-20 st. Till energisnålare och säkrare.

  Sollentuna
 • Swimmingpool

  Det gäller en utomhus badtunna, INTE en swimmingpool, men det var det alternativ som var närmast. Det är en hybrid badtunna som både har veduppvärmning och el. Den har belysning och elen till filteranläggning och circulationspumpen behöver kopplas till huset, alternativt vårt sidohus.

  Vallentuna
 • Elinstallation

  Felsökning av element där minst två element antagligen behöver bytas ut ytterligare två element är glappa i termostaten så kanske även de behöver förnyas.

  Täby

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan