Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Härryda

Har du behov av att få hjälp av en elektriker i Härryda? Då behöver du inte leta längre! Genom vår offertförmedling får du offerter från lokala elfirmor och du väljer själv vem du vill anlita. Att få hjälp av elfirma skall inte innebära att du skall lägga massa tid bara på att hitta en. Elektrikerna får jaga dig tycker vi.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Vänersborg

Elinstallation

Göteborg

Elinstallation

Göteborg

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Härryda. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Härryda finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Härryda som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Härryda

Det bor 34437 personer i Härryda och senaste året har 456 personer flyttat in till kommunen. I Härryda fanns det 2010 40 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Härryda

Mölnlycke El & Antenn AB

Åvägen 3 A, MÖLNLYCKE

031 - 3380180

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås i Göteborgsregionen har ca 33500 invånare. Det är tre mil från den östra kommungränsen till den västra. Hälften av ytan täcks av skog och vi har många sjöar och den största arbetsplatsen är Göteborg–Landvetter flygplats.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  2 rum i villa från 40-talet ska få renoverade ytskikt. I samband med detta vill vi dra ny el till dessa rum. Vi räknar med 2-4 uttag i tak.

  Vänersborg
 • Elinstallation

  I samband med köksrenovering i lägenhet skall elen dras om. Det avser både installation av nya uttag för kyl/frys, diskmaskin, integrerad mikro, bänkbelysning etc, och även eventuell flytt av befintliga uttag som sitter lite dumt till. Jag får tillträde till lägenheten 1 juli och kommer påbörja rivning av befintligt kök omgående.

  Göteborg
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att kontrollera nuvarande eldragning i bostadsrätt, lampor flimrar i två rum.

  Göteborg
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp med att installera lampa i badrummet

  Vänersborg
 • Elinstallation

  Installera uttag till diskmashin

  Göteborg
 • Elinstallation

  Vi behöver hjälp med att installera ett eluttag till vår nya tvättmaskin, som har en stickpropp. Den gamla tvättmaskinen hade en fast installation, men nu behöver vi alltså ett eluttag.

  Kungälv
 • Elinstallation

  Vill ha ett utomhusuttag monterat och el dras ifrån uttaget som finns på andra sidan väggen (inomhus).

  Alingsås

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan