Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Hofors

Är det jobbigt att hitta elektriker i Hofors? Nu behöver du inte leta längre. Du säger vad du behöver hjälp med så sätter vi dig sedan i kontakt med olika elektriker. Vi har tusentals olika företag över hela Sverige och att lämna en förfrågan kostar dig ingenting.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Gävle

Elinstallation

Gävle

Elinstallation

Hofors

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Hofors. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hofors finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Hofors som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Hofors

Det bor 9754 personer i Hofors och senaste året har 132 personer flyttat från kommunen. I Hofors fanns det 2010 22 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Hofors

Dala Kylservice AB

Gästgivarvägen 17, Bjursås

073-3400345

Ändra uppgifter

Midroc Electro AB, Filial

Hästskovägen 5, HOFORS

0290 - 767179

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Torsåkers Elektriska Bengt Stolpe

Lingwalls väg 3, TORSÅKER

0290 - 40135

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Gävleborgs län
 • Hofors kommun

Kommuninformation

Hofors kommun ligger i västra Gästrikland ca 4 mil från Gävle. Kommunen har ca 9900 invånare och djupa rötter i järnhanteringen vilket präglar näringslivet. Kommunen består av två tätorter, Hofors och Torsåker.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byte av trasig strömbrytare/lampknapp i ett badrum. Dosan har tre knappar, två uppe och en nere. Det är den undre som har lossnat, den styr fläkten i rummet.

  Gävle
 • Elinstallation

  Installation av nytt bastuaggreget

  Gävle
 • Elinstallation

  Montera ytterbelysning i form av takspottar 3 st, åtgärda kontakter i källaren som sitter löst mot väggen, ta bort gammal ledning till ringklocka, byta ut armatur utanför garagenerfart

  Hofors
 • Elinstallation

  Vi behöver få ny el draget i ett sovrum. All gammal el är borttaget vid renovering. Ett rum som är ca 4. 5 x 4. 5m.

  Sandviken
 • Elinstallation

  Byta eluttag i badrum till tvättmaskin med stickkontakt

  Gävle
 • Elinstallation

  Vi söker hjälp med två saker:1. Installation av spottar i köket (under köksskåp över köksbänken).

  Gävle
 • Elinstallation

  Stuga i landet ungefart 25 qmeters Finns EL med benzin generator nu. men jag vill ha abonemant med el-bolaget. Man behövs rita instalation med en el-certificerad elektriker

  Bollnäs

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan