Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Höganäs

Är det jobbigt att hitta elektriker i Höganäs? Nu behöver du inte leta längre. Helt utan kostnad anger du vilket typ av jobb du vill ha gjort och sedan är det bara att vänta på att företagen kontaktar dig. Att få hjälp av elektriker skall inte innebära att du skall lägga värdefull tid bara på att försöka hitta en. Elektrikerna får jaga dig istället tycker vi.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Elinstallation

Malmö

Elinstallation

Höör

Elinstallation

Malmö

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Höganäs. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Höganäs finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Höganäs som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Höganäs

Det bor 24618 personer i Höganäs och senaste året har 157 personer flyttat in till kommunen. I Höganäs fanns det 2010 61 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Höganäs

Bravida Prenad AB, filial Höganäs

Box 15 HÖGANÄS

042 - 330015

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

C.G.A. Eltjänst, AB

Simpvägen 3 HÖGANÄS

042 - 68304

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Cederhags Elektriska

Brännerigatan 5 A HÖGANÄS

042 - 65101

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Jannes Elservice AB

Verkstadsgatan 12 HÖGANÄS

042 - 141930

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Mange´s Elservice AB

Bergsgatan 21 HÖGANÄS

042 - 156969

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Höganäs kommun ligger i nordvästra Skåne och har ca 24200 invånare. Höganäs är väldigt känt för sitt keramikhantverk som är navet i industrin. Höganäs AB som tilllverkar järnpulver är det största företaget i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Vi vill installera tvättpelare i badrummet, därmed behöver vi fixa med el.

  Malmö
 • Elinstallation

  Elinstallation i ett förråd. Kabeldragning och inkoppling från huset, tomrör är nergrävt. Eventuellt en liten el-central i förrådet med tillhörande belysning, uttag samt förberett för ett ute-spa och ladd-station till robotgräsklippare.

  Höör
 • Elinstallation

  Installera flos lampa. Har hängt den men behöver dimmer

  Malmö
 • Elinstallation

  Jag behöver ett nytt säkringsskåp i min villa. Saknar just nu helt och hållet jordfelsbrytare och skulle vilja ha minst två st (så att min trädgårdsbelysning kan ligga på en separat sådan).

  Vellinge
 • Renovera hus

  Hej! Är i behov av elektriker som rätt så omgående kan installera golvärme, 2 st spotlights på taket, dra elen till spegel helautomat fläkt och eluttag. MVH Agim

  Kristianstad
 • Elinstallation

  Renovering av villa på 158 kvm där el ska bytas från ojordad till jordad el. Elen ska dras inanför väggar där detta är möjligt. Det ska renoveras i badrum och kök samt vanliga rum.

  Sjöbo
 • Elinstallation

  Hej! Vi har en nybyggd komplementbyggnad bestående av ett varmförråd och en cykelförvaringsdel förråd som vi skulle vilja dra in el till. Vi tänker oss 2-4 eluttag inne i förrådsdelen av komplementbyggnaden och belysning i taket.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan