Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Höör

Låt en bra elektriker i Höör hjälpa dig med dina elproblem. Elektriker.se matchningsmotor ser till att du får offert från professionella elfirmor i din närhet. Att få hjälp av elfirma skall inte innebära att du skall lägga massa tid bara på att hitta en. Elektrikerna får jaga dig tycker vi.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Elinstallation

Malmö

Elinstallation

Malmö

Elinstallation

Kävlinge

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Höör. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Höör finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Höör som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Höör

Det bor 15397 personer i Höör och senaste året har 199 personer flyttat in till kommunen. I Höör fanns det 2010 18 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Höör

Höörs Elektriska Installtionsbyrå AB

Box 7, HÖÖR

0413 - 20047

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Levins Elektriska AB, Filial

Portvägen, HÖÖR

0413 - 24291

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Höörs kommun som ligger i Skåne har ca 15000 invånare. Näringslivet i kommunen är småskaligt och består av ca 500 aktiva företag. Inom kommunen finns ett stort antal vård- och sjukhem med olika inriktningar. Denna näringen har en lång tradition i kommunen. En nyare näring är turismen som växer och sysselsätter alltfler.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installation av eluttag i garderob + ev. i kök.

  Malmö
 • Elinstallation

  Installation av jordat eluttag i badrum. Installation av dubbeldimmer i sovrum.

  Malmö
 • Elinstallation

  Byte av strömbrytare och timer för poolpump. Poolpumpen drivs av en 3 fas 400V, strömbrytaren styrs av en timer som drivs med en 2 fas 230V. Vill gärna ha en offert på strömbrytare som går att styra med mobilapp och en med vanlig timer.

  Kävlinge
 • Elinstallation

  Installera tvättmaskin 220V till 380 V/ 10A uttag.

  Helsingborg
 • Elinstallation

  Installera elcentral i stallet.

  Kristianstad
 • Elinstallation

  Installation två badrumsfläktar och en rumsfläkt

  Malmö
 • Elinstallation

  Vi är en brf som idag har gemensam el. Vi funderar nu på att var och en skall betala sin el. Enligt Öresundskraft skall vi kontakta en elinstallatör som förbereder detta hos oss.

  Helsingborg

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan