Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Hylte

Låt en bra elektriker i Hylte hjälpa dig med dina elproblem. Ange bara vad du vill ha hjälp med så kommer intresserade elektriker att kontakta dig med offert på jobbet. Fördelarna med tjänsten är att du slipper lägga tid på att hitta duktiga elektriker som ändå är upptagna och kanske sparar du pengar också.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Elinstallation

Kungsbacka

Elinstallation

Halmstad

Elinstallation

Falkenberg

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Hylte. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Hylte finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Hylte som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Hylte

Det bor 10201 personer i Hylte och senaste året har 100 personer flyttat från kommunen. I Hylte fanns det 2010 58 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Hylte

Augustssons Elektriska AB, Kent

Box 2006, KINNARED

0345 - 40155

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elteknik Maths Johansson

Ramnås, TORUP

0345 - 21112

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Marthinsson Elservice AB, Maths

Landerydsvägen 6, HYLTEBRUK

0345 - 10363

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Nilssons Elbyrå Torup AB, Roland & Ing-Marie

Lindvägen 10, TORUP

0345 - 21136

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Sverkers El AB

Torget 11, UNNARYD

0371 - 60570

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Hylte kommun

Kommuninformation

Hylte kommun belägen i både Halland och Småland har ca 10200 invånare. Hylte kommun är ett resultat av kommunsammanslagningen 1974 då kommunerna Hyltebruk, Torup och Unnaryds kommun slogs samman. Det är en småföretagarkommun, och näringslivet domineras av tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installation av gatubelysning för vägföreningen Välås samfällighetsförening. 15 stolpar á 6m meter med armaturer och kablage. Rör och betongfundament finns installerade i stort.

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Dra in trefas till befintlig fastighet och bygge ett attefallshus.

  Halmstad
 • Elinstallation

  Jag behöver ett utvändigt eluttag för laddstation till gräsklippare

  Falkenberg
 • Elinstallation

  Montering av belysning under köksskåp, elen är framdragen och ledningarna klara, eluttag i badrum samt montering av uttag i garderob. Byte av ugnslampa, om det inte går (glashöljet till lampan sitter fast) byte av ugn. Allt finns på plats.

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Jag har en 3 delad strömbrytare där två delar har slutat fungera dessutom har plasthöljet runt de 3 strömbrytarna gått sönder. Dessutom finns det några dimmer där jag tror att säkringar behöver bytas ut och på en dimmer har knappen gått sönder om det är möjligt att byta ut en knapp eller om hela dimmern behöver bytas ut.

  Halmstad
 • Elinstallation

  Dra kablar från en fast installation i badrum för att sätta in tvätt- & torktumlare.

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Installera 3 downlights och en takpendel lampa.

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan