Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Kalix

Elinstallationer ska man låta proffsen göra. Vi hjälper dig att hitta en duktig elektriker i Kalix. Elektriker.se matchar din förfrågan mot anslutna elföretag och upp till 5 olika elektriker får kontakta dig. Det är bekvämt, går snabbt och kostar dig inga pengar att lämna en förfrågan. Du väljer dessutom själv själv om du vill anlita någon av firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i September 2023

Elinstallation

Piteå

Elinstallation

Luleå

Elinstallation

Kalix

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Kalix. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kalix finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Kalix som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Kalix

Det bor 16744 personer i Kalix och senaste året har 186 personer flyttat från kommunen. I Kalix fanns det 2010 58 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Kalix

Blomquists Elektriska i Töre AB, Rolf

Torgvägen 6 TÖRE

0923 - 640075

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

El & Industrimontage Svenska AB, filial

Valhallavägen 27 KALIX

0923 - 75418

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kalix Elektriska Affär, AB

Box 10029 KALIX

0923 - 73350

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Process & Elmontage i Kalix AB

Valhallavägen 27 KALIX

0923 - 10010

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

T-Consulting, Kalix El och Tjänster

Vapensvägen 2 RISÖGRUND KALIX

0923 - 22414

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Kalix kommun ligger i Norrbotten och har ca 17100 invånare. Den största industrin i Kalix, men också i hela östra Norrbotten, är massa- och pappersbruket Billerud. Centralorten Kalix ligger just där Kalixälvens vatten möter havet i Bottenviken.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byta två armaturer i garage samt förråd ca 30 m2. Montera två takbelysningar i hall ca 10 m2. Byta två strömuttag.

  Piteå
 • Elinstallation

  79 kv eventuellt vill jag ha flera utag i lägenheten samt inkopplade led dimmer . . Behöver även hjälp koppla in kökslampan Samt utomhus kontakt på balkongen

  Luleå
 • Elinstallation

  Jag vill ha hjälp att installera el i ladubyggnad där vi har höns

  Kalix
 • Elinstallation

  Installation av en ny inbygd ugn med kokplatta (ugn från Samsung, kokplatta från Electrolux, induktionstyp). En högspänningsanslutning bör finnas i väggen bakom den nuvarande ugnen. Detaljer är okända eftersom installationen är från den tidigare ägaren.

  Luleå
 • Elinstallation

  Har två mindre jobb. Installera uttag för ugn och häll i kök. De som sitter nu är en fast installation.

  Luleå
 • Elinstallation

  Montera ett 380v uttag samt dra fram en ledning från elskåp

  Kalix
 • Elinstallation

  Jag vill byta mitt gamla elskåp (porsilproppar) sedan vill jag dra ett nytt uttag i närheten av elskåpet, behöver hjälp att flytta två taklampor åt sidan samt byta två strömbrytare och om det är möjligt dra nätverksuttag till ett annat ställe i lägenheten.

  Luleå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan