Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Kalmar

Har du behov av att få hjälp av en elektriker i Kalmar? Då behöver du inte leta längre! Du anger vad du behöver hjälp med som vi sedan skickar vidare till lokala elfirmor. Att få hjälp av elektriker skall inte innebära att du skall lägga värdefull tid bara på att försöka hitta en. Elektrikerna får jaga dig istället tycker vi.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Elinstallation

Torsås

Elinstallation

Kalmar

Elinstallation

Västervik

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Kalmar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kalmar finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Kalmar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Kalmar

Det bor 62797 personer i Kalmar och senaste året har 427 personer flyttat in till kommunen. I Kalmar fanns det 2010 162 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Kalmar

ELAJO Elteknik AB, filial, Avd: Kalmar

Karlstorpsvägen 16, KALMAR

0480 - 499780

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elia AB

Box 15, TREKANTEN

0480 - 50190

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elia AB, filial

Engelska vägen 8, KALMAR

0480 - 420022

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kalmar Telesystem AB

Franska vägen 3 A, KALMAR

0480 - 429070

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

LR Installation AB

Box 972, KALMAR

0480 - 447200

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Kalmar kommun ligger i Småland och har ca 61600 invånare. Kalmar är en stad med ett historiskt förflutet och kan därför visa upp en mängd historiska minnesmärken. Majoriteten av kommunens anställda verkar inom tjänste- och servicenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Belesning,installation,uttanpåligande och infälld

  Torsås
 • Elinstallation

  Köksrenovering bostadsrätt

  Kalmar
 • Elinstallation

  Hej! Jag behöver ta två eluttag utomhus med totalt ca 10 m kabel till uttag för 220 volt. Dragningen sker förslagsvis från utomhuslampa och el som är draget i från uterum.

  Västervik
 • Elinstallation

  Koppla in i proppskåp samt installera nytt uttag i kök. Kabel dragen via vinden redan så allt är förberett.

  Kalmar
 • Elinstallation

  Vi skulle vilja anlita er till att koppla in vårat spabad.  Det som behövs är framdragning av 3fas anslutning 16A till en arbetsbrytare.  Komplettera med separat jordfelsbrytare och elmätare och inkoppling av spabadet till arbetsbrytaren.   Spabadet beräknas komma under tisdagen den 23 mars.  (eftermiddag)

  Kalmar
 • Elinstallation

  Vi bor i ett äldre hus där vi skulle behöva installera jodfelsbrytare. Vi väl även kika vad det skulle kosta att byta ut de äldre kablarna och förgrenare.

  Högsby
 • Elinstallation

  Behöver hjälp att koppla in tre taklampor, en i hallen en i köket och en i storarummet.

  Kalmar

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan