Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Kalmar

Har du behov av att få hjälp av en elektriker i Kalmar? Då behöver du inte leta längre! Du anger vad du behöver hjälp med som vi sedan skickar vidare till lokala elfirmor. Att få hjälp av elektriker skall inte innebära att du skall lägga värdefull tid bara på att försöka hitta en. Elektrikerna får jaga dig istället tycker vi.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 706 förfrågningar i Juli 2020

Elinstallation

Torsås

Elinstallation

Kalmar

Elinstallation

Kalmar

Visar alla Elektriker i Kalmar

Bravida Sverige AB, div Syd

Verkstadsgatan 43, Kalmar

0480 - 456460

Ändra uppgifter

Calmarsunds VVS AB

Verkstadsgatan 28, Kalmar

0480 - 24000

Ändra uppgifter

Hammarstedt VVS i Nybro AB

Verkstadsgatan 39, Kalmar

0480 - 426500

Ändra uppgifter

LR Installation AB

Tjärhovsgatan 5-7, Kalmar

0480 - 447200

Ändra uppgifter

NVS Installation AB

Verkstadsgatan 35, Kalmar

010 - 4751620

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Kalmar kommun ligger i Småland och har ca 61600 invånare. Kalmar är en stad med ett historiskt förflutet och kan därför visa upp en mängd historiska minnesmärken. Majoriteten av kommunens anställda verkar inom tjänste- och servicenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Behöver få en jordfelsbrytare installerat och el till en luft/ vatten pump

  Torsås
 • Elinstallation

  Dra utanpåliggande el montera vägguttag strömbrytare kopplingsdosor och en fläkt på vägg.

  Kalmar
 • Elinstallation

  Vi skulle behöva en offert för el i sommarstugan, Vi har öppnat upp till nocken och tagit bort de gamla skåp i köket och nu måste elen dras på nytt där. Sedan borde den gamla el-installationen kontrolleras, huset har 65 m2 fördelat på kök, vardagsrum, sovrum och badrum, plus det finns en sovloft.

  Kalmar
 • Elinstallation

  Ny el i hela huset. Ca 250 kvm hus. Öland.

  Borgholm
 • Elinstallation

  Felsökning och åtgärd för eldragning (nu 6 ampere) som bla går till garage (ca 15 m från huset). Har tidigare fungerat bra men säkring går när jag använder cirkelsågen från uttaget inne i garaget. Uttaget utanför garaget fungerar iaf med elgräsklipparen så kanske är det bara problem med dragningen inne i garaget.

  Kalmar
 • Köksrenovering

  Vägg ska rivas av mig och där finns idag el som behöver dras om (takbelysning samt uttag installeras för köksön som kommer hamna där väggen försvinner ifrån) El till vinkyl och skåpbelysning samt ett eluttag på behövs till köksön. El till kyl/frys på väggen bredvid samt skåpbelysning till resterande kök (tas fran befintliga kablar från väggen) samt ny 3-faskabel 2,5mm (5 ledare) på en annan vägg (sitter idag 3-fas 4-ledare 1,5mm)

  Kalmar
 • Elinstallation

  Byte av elskåp i huset till ett med jordfelsbrytare och dra om lite 60 tals installationer.

  Borgholm

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan