Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Karlshamn

Har du behov av att få hjälp av en elektriker i Karlshamn? Då behöver du inte leta längre! Genom vår tjänst får du offerter från lokala elfirmor och du väljer helt själv vem du vill anlita. Då vi har tusentals anslutna företag så kommer du snabbt att få kontakt med en professionell elektriker.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Elinstallation

Ronneby

Elinstallation

Ronneby

Elinstallation

Karlskrona

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Karlshamn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Karlshamn finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Karlshamn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Karlshamn

Det bor 31126 personer i Karlshamn och senaste året har 225 personer flyttat in till kommunen. I Karlshamn fanns det 2010 81 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Karlshamn

Elcommunication Sweden AB

Strömmavägen 3, KARLSHAMN

0454 - 33399

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elinstallationer i Karlshamn AB

Sölvesborgsvägen 17-19, KARLSHAMN

0454 - 19505

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elmontage E Gustafsson AB

Lökvägen 8, ASARUM

-

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Leif & Jerry El AB

Saltsjöbadsvägen 44, KARLSHAMN

0454 - 10380

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

LR Service

Jordgölsvägen 5, SVÄNGSTA

0454 - 323331

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Karlshamns kommun

Kommuninformation

Karlshamns kommun återfinns i Blekinge och har ca 30900 invånare. Karlshamn är en gemytlig handelsstad med mysiga gränder och torghandel. Den industriella verksamhet som mer än någon annan har gjort kommunen känd är förädlingen av brännvin och sprit.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Gamla eluttag som måste bytas ut samt gamla lamputag som måste förnyas samt Installation av el uttag i våtutrymme.

  Ronneby
 • Elinstallation

  Koppla in spishäll, och ugn på nytt ställe

  Ronneby
 • Elinstallation

  1. Dra om elkablar som häger löst i ett rum som tidigare varit förråd och som nu är sovrum. Kontakterna behöver även flyttas i samband med detta.

  Karlskrona
 • Elinstallation

  Behöver hjälp att ansluta el till vårt nyinköpta fritidshus som inte är anslutet till elnätverket, samt dra in el i huset. Adressen är Verstorp 9, 371 91 Karlskrona (fastigheten Karlskrona Verstorp 2:13). Önskar offert för kostnaden att ansluta till elnätverk samt dra in el i ett hus (ca 35kvm) och två gästhus (15 kvm vardera).

  Karlskrona
 • Elinstallation

  Lamp/el uttag som jag vill ha stängt. Ta bort den och sätta dit doslock. Det är allt.

  Karlshamn
 • Elinstallation

  Installation jordat uttag utomhus + se över/byta ut två uttag inomhus

  Karlskrona
 • Köksrenovering

  Renovering av bostadsrätt, ny el central, ny köks el, nya eluttag i 2 väggar och 1 nytt uttan i tak. Övrig rådgivning inför installation.

  Karlshamn

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan