Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Karlshamn

Har du behov av att få hjälp av en elektriker i Karlshamn? Då behöver du inte leta längre! Genom vår tjänst får du offerter från lokala elfirmor och du väljer helt själv vem du vill anlita. Då vi har tusentals anslutna företag så kommer du snabbt att få kontakt med en professionell elektriker.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Elinstallation

Karlshamn

Elinstallation

Olofström

Elinstallation

Ronneby

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Karlshamn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Karlshamn finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Karlshamn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Karlshamn

Det bor 31126 personer i Karlshamn och senaste året har 225 personer flyttat in till kommunen. I Karlshamn fanns det 2010 81 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Karlshamn

Elcommunication Sweden AB

Strömmavägen 3 KARLSHAMN

0454 - 33399

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elinstallationer i Karlshamn AB

Sölvesborgsvägen 17-19 KARLSHAMN

0454 - 19505

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elmontage E Gustafsson AB

Lökvägen 8 ASARUM

-

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Leif & Jerry El AB

Saltsjöbadsvägen 44 KARLSHAMN

0454 - 10380

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

LR Service

Jordgölsvägen 5 SVÄNGSTA

0454 - 323331

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Karlshamns kommun

Kommuninformation

Karlshamns kommun återfinns i Blekinge och har ca 30900 invånare. Karlshamn är en gemytlig handelsstad med mysiga gränder och torghandel. Den industriella verksamhet som mer än någon annan har gjort kommunen känd är förädlingen av brännvin och sprit.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Behöver hjelp at hänga opp tre lampor i taket då det är gamle uttag och olika uttag.

  Karlshamn
 • Elinstallation

  Flytt av mätartavla. Bähöver ny mätartavla.

  Olofström
 • Elinstallation

  Byta gamla ledningar i väggen och kontrollera nuvarande ledningar samt el uttag och el tavlan om det finns brist med säkerheten. Jobbet är i källaren, övervåningen och andr våning.

  Ronneby
 • Elinstallation

  Kraftstikkontakt till ladning af elbil. Systemet kan være udformet ved at:Installere et separat RCD-relæ type B (fejlstrømsrelæ) Fremføre et separat kabel som kan bære den ønskede ladestrøm Montere en CEE-stikkontakt

  Olofström
 • Elinstallation

  Hjälp att installera uttag 6st i tak. Elen är redan framdragen. Byta ut 5-6 ojordade uttag till jordade.

  Olofström
 • Elinstallation

  Installation av köksspis

  Karlskrona
 • Elinstallation

  Installera lamputtag i taken 6-7st (hänger trådar ner där uttagen ska vara). 5-6 stycken ojordade uttag i olika rum som ska bytas ut till jordade.

  Olofström

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan