Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Kinda

Är du i behov av att få hjälp av en elektriker i Kinda? Du behöver inte leta mer. Utan kostnad får våra anslutna elektriker möjlighet att lämna anbud på arbetet du önskar få utfört. Med våran tjänst vänder vi på konceptet, du får kontakt av elektriker istället för tvärtom och sparar tid på att försöka få tag på en.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Fastighetsskötsel

Motala

Elinstallation

Linköping

Fastighetsskötsel

Motala

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Kinda. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kinda finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Kinda som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Kinda

Det bor 9788 personer i Kinda och senaste året har 49 personer flyttat från kommunen. I Kinda fanns det 2010 15 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Kinda

Stridells El AB

Doktor Bexeliusgatan 16, KISA

0494 - 10013

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Kinda kommun i Östergötland har ca 9800 invånare. Det finns väldigt många sjöar och vattendrag i kommunen och näringslivet domineras av företag inom jordbruksnäringen.

Senaste förfrågningar

 • Fastighetsskötsel

  Hej har en taklampa som ska sättas i taket men kan inte det där med kablarna

  Motala
 • Elinstallation

  Jag bor på Brf Berga Lillgårdsgatan 35, bottenvåning Vi håller på att renovera vårt kök -Framdragning av 3-fas från källare till lägenhet och inkoppling av spis -Installation av 3 eluttag i kök -Framdragning av el till diskmaskin -Nya säkringar?

  Linköping
 • Fastighetsskötsel

  Skulle behöva sätta upp en lampa men behövs göra av en elektriker

  Motala
 • Elinstallation

  Renovering av kök. Behov av hjälp med omflyttning av eluttag och lampknapp samt installation av alliansfläkt

  Linköping
 • Elinstallation

  Har ett väldigt gamalt el-element i ett förråd i anslutning till tvättstugan. Förrådet är otroligt kallt vilket gör att elementet är jättehett hela tiden. Går inte att justera termostaten, vredet har fastnat.

  Linköping
 • Elinstallation

  Vi har nyligen flyttat in i en lägenhet i ett gammalt hus. Lägenheten renoverades 2017 och elskåp mm är modern, allt funkar bra. Vi behöver hjälp av en elektriker:

  Norrköping
 • Elinstallation

  Byte av Plejd-dosa (befintlig är ej i funktion), installation av nytt eluttag i takhöjd,

  Linköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan