Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Klippan

Befinner du dig i Klippan och är i behov av en elektriker? Vi ska hjälpa dig. Genom vår tjänst får du offerter från lokala elfirmor och du väljer helt själv vem du vill anlita. Många duktiga elektriker väntar på att få utföra jobbet du vill ha hjälp med. Spara tid och pengar genom vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Elinstallation

Malmö

Elinstallation

Höör

Elinstallation

Malmö

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Klippan. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Klippan finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Klippan som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Klippan

Det bor 16496 personer i Klippan och senaste året har 133 personer flyttat in till kommunen. I Klippan fanns det 2010 36 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Klippan

BHZ Elteknik Syd AB

Box 2026 ÖSTRA LJUNGBY

-

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Herners El AB

Storgatan 5 LJUNGBYHED

0435 - 440417

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Klippans Elservice

Vedbyvägen 57 KLIPPAN

0435 - 13292

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kågeröds El AB

Böketoftavägen 6 KÅGERÖD

0418 - 80860

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Palle & Martin Elinstallation AB

Ågatan 3 LJUNGBYHED

0435 - 441493

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Klippan kommun ligger i nordvästra Skåne och har ca 16300 invånare. Klippans kommun är genom sitt geografiska läge något av ett center för transport och logistik men också utbildning. Näringslivet i kommunen är mycket differentierat.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Vi vill installera tvättpelare i badrummet, därmed behöver vi fixa med el.

  Malmö
 • Elinstallation

  Elinstallation i ett förråd. Kabeldragning och inkoppling från huset, tomrör är nergrävt. Eventuellt en liten el-central i förrådet med tillhörande belysning, uttag samt förberett för ett ute-spa och ladd-station till robotgräsklippare.

  Höör
 • Elinstallation

  Installera flos lampa. Har hängt den men behöver dimmer

  Malmö
 • Elinstallation

  Jag behöver ett nytt säkringsskåp i min villa. Saknar just nu helt och hållet jordfelsbrytare och skulle vilja ha minst två st (så att min trädgårdsbelysning kan ligga på en separat sådan).

  Vellinge
 • Renovera hus

  Hej! Är i behov av elektriker som rätt så omgående kan installera golvärme, 2 st spotlights på taket, dra elen till spegel helautomat fläkt och eluttag. MVH Agim

  Kristianstad
 • Elinstallation

  Renovering av villa på 158 kvm där el ska bytas från ojordad till jordad el. Elen ska dras inanför väggar där detta är möjligt. Det ska renoveras i badrum och kök samt vanliga rum.

  Sjöbo
 • Elinstallation

  Hej! Vi har en nybyggd komplementbyggnad bestående av ett varmförråd och en cykelförvaringsdel förråd som vi skulle vilja dra in el till. Vi tänker oss 2-4 eluttag inne i förrådsdelen av komplementbyggnaden och belysning i taket.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan