Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Kronoberg

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Elinstallation

Tingsryd

Elinstallation

Ljungby

Elinstallation

Alvesta

KOMMUNER I Kronoberg

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Hej! Jag har ett torp Bullragården, Frösjöhult 1:22 där det tidigare har varit el. Den stängdes av på 50-talet och huset stod tomt i 30 år.

  Tingsryd
 • Elinstallation

  Behöver sätta elcentral (proppskåpet?) i uthuset. Mätaren sitter på uthuset på utsidan men själva uthuset är utan ström. Kanske installera några utomhus och inomhus kontakter där också .

  Ljungby
 • Elinstallation

  Uppsättning av taklampa i dusch

  Alvesta
 • Elinstallation

  Flytta några eluttag och koppla sen vitvaror eftersom köket ska bytas

  Markaryd
 • Elinstallation

  Fast installation av Byte av fyra elelement till nya eloljeelement. Element fäste och Kopplingsdosa finns.

  Växjö
 • Badrumsrenovering

  Montering och installation av elektrisk golvvärme T2Blå inkl montering och installation av termostat. Offert på material och arbete med rotavdrag.

  Tingsryd
 • Elinstallation

  Skulle behöva få två taklampor installerade över vår butiksdisk på Campusbokhandeln i Växjö. Jobbet behöver vara klart innan den 18 januari då den nya terminen börjar och vi kommer ha mycket att göra. Det är 2 hektar-lampor från IKEA som ska upp.

  Växjö

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan