Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Kronoberg

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i Maj 2022

Elinstallation

Alvesta

Elinstallation

Ljungby

Elinstallation

Växjö

KOMMUNER I Kronoberg

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  1. Jag ska skaffa diskmaskin men det finns inget eluttag framdraget dit jag ska installera den. (Diskmaskinen:

  Alvesta
 • Elinstallation

  Jag skulle behöva att någon fixar lite med vår el i vår bostadsrätt där vi kommer göra om köket och behöver så att de blir rätt med koppling till häll, ugn mikro och eluttag. Harabergsplan 1c Ljungby

  Ljungby
 • Elinstallation

  Behöver dra el från proppskåpet ute till andra sidan huset (ca 15-20 meter). Behöver kunna koppla in värmare, pump o lampor till en 7,3x3,7 m ovanmark pool. Vill alltså ha 4 eluttag ute på husväggen.

  Växjö
 • Elinstallation

  Har enskilt avlopp med pump vill koppla in varningskabel för pump

  Tingsryd
 • Elinstallation

  Jag har några spotlights i badrummet och när jag släcker ljuset via strömbrytaren så slocknar inte alla lampor. Vi kar tedan testat att byta ut dessa lampor och bytta strömbrytaren. Hjälper inte, kan det var fel i transformatorn?

  Växjö
 • Elinstallation

  Installation af Komfur (SPIS), det nye komfur er 230v med fase og nul og jord, det gamle stik på væggen har ikke nul det er til 3 faser og jord. Så der skal trækkes en nul frem til stikket på væggen.

  Älmhult
 • Elinstallation

  Hej Vi har et Torp i Ekhult (plats 2096). E-on satte pludselig vores faktura op til 4. dobbelt pris og begrunder det med at hovesikringen der går ind i huset er 25A og dette skal ændres til 16A. Kan I hurtigst muligt komme med en pris på denne ændring af hovedsikringen?

  Markaryd

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan