Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Kronoberg

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Växjö

Elinstallation

Lessebo

Elinstallation

Växjö

KOMMUNER I Kronoberg

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  4 st väggarmaturer utomhus + skymningsrelä 3 st infällda spotlights i uterum + dimmer 1 st utag för pendellampa i tak+dimmer

  Växjö
 • Elinstallation

  Hej. Jag behöver byta 8 kontakt .

  Lessebo
 • Elinstallation

  Hej! Vi har fått badrummet helrenoverat och som kronan på verket har vi köpte en handdukstork (PAX Flex med Momentum II). Allt är monterat och klart.

  Växjö
 • Elinstallation

  - Få golvvärme installerat i mitt uterum. VVS:aren lägger slingorna (EL), jag behöver ha elektriker till att avsluta installationen med uttag och enhet. - Lägga till vägguttag i uterummet.

  Växjö
 • Elinstallation

  Behöver dra fram el till tomtgränsen för nybyggnation av hus.

  Växjö
 • Elinstallation

  Installation av 3 laddboxar i garage i en bostadsrättsförening!

  Växjö
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp med att byta sladd och kontakt i en gammal vägglampa!

  Växjö

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan