Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Kumla

Låt en duktig elektriker i Kumla hjälpa dig med dina elproblem. Ta emot upp till 5 olika offerter från duktiga lokala elfirmor helt utan kostnad. Det är bekvämt, går snabbt och kostar dig inga pengar att lämna en förfrågan. Du väljer dessutom själv själv om du vill anlita någon av firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Örebro

Elinstallation

Örebro

Elinstallation

Örebro

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Kumla. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Kumla finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Kumla som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Kumla

Det bor 20409 personer i Kumla och senaste året har 242 personer flyttat in till kommunen. I Kumla fanns det 2010 41 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Kumla

Alltek i Kumla AB

Sörgårdsvägen 5, KUMLA

-

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, Elektro HÅBEs div Nord

Box 32, KUMLA

019 - 581990

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elbyrån Gustafsson AB

Sörbyvägen 38, KUMLA

019 - 582767

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kumla Industriservice AB

Box 80, KUMLA

019 - 570268

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Stenebrunns Elektriska

Stenebrunn 110, KUMLA

019 - 573452

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Kumla kommun rymmer förutom centralorten Kumla, även flera mindre tätorter och har totalt ca 20100 invånare. Näringslivet domineras av flera företag inom tillverkningsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Nedflytt av 2x kontakt ovan tvätt o torktumlare inför kakling

  Örebro
 • Elinstallation

  Vi bygger ett litet hus på tomten som är 18 m2. Jag behöver dra installationskabel från garage in till central i huset. I huset återfinns ca 8 väggkontakter och 1 strömbrytare.

  Örebro
 • Elinstallation

  Badrumsrenovering pågår, 3xström/kontaktbrytare (spot,spegelbelysning,fläkt) X antal spotar (är okunning på området för hur många vi behöver för bra belysning). El uttag för hårfön, eller dyligt om möjligt. Väggar och tak är rivna, så arbete kan påbörjas snabbt.

  Örebro
 • Elinstallation

  Säkra upp elen. inför spis,ev diskmaskin,bättre vattenpump,frys spisfläktm. m Kanske proppskåp. Installera luftvärmepump. ,

  Nora
 • Elinstallation

  1) Säkring/jordfelsbrytare utlöser i garage när elbil laddas samtidigt som pump till pool går m. m. Anläggningen är underdimensionerad/behöver överses. 2) Byte av strömbrytare till dimmer, inomhus.

  Örebro
 • Elinstallation

  Vi behöver hjälp med att installera ett värmegolv i hallen ca 3 Kvm. Skulle tippa på att el slingor är det som är lämpligast i vår hall.

  Örebro
 • Elinstallation

  Installera jordfelsbrytare i liten villa från 50-talet, i Brevens bruk.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan