Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Lindesberg

När du behöver ha tag i en elektriker i Lindesberg så får du snabbt hjälp genom oss. Elektriker.se matchningsmotor ser till att du får offert från professionella elfirmor i din närhet. Fördelarna med tjänsten är att du slipper lägga tid på att hitta duktiga elektriker som ändå är upptagna och kanske sparar du pengar också.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Örebro

Elinstallation

Örebro

Elinstallation

Örebro

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Lindesberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Lindesberg finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Lindesberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Lindesberg

Det bor 23044 personer i Lindesberg och senaste året har 5 personer flyttat in till kommunen. I Lindesberg fanns det 2010 113 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Lindesberg

Frövi Elbyrå AB

Järnvägsgatan 6 A, FRÖVI

0581 - 647066

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Lindesbergs Elmontage AB

Löpargatan 4, LINDESBERG

0581 - 80334

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

NEA Installation AB, filial

Löpargatan 4, LINDESBERG

0581 - 611126

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Nymans Elektriska HB

Frövidalsgatan 6, FRÖVI

0581 - 31733

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Örebro län
 • Lindesbergs kommun

Kommuninformation

Lindesbergs kommun ca 23 000 invånare och är en del av Bergslagen och tillhör Örebro län samt ligger i Västmanlands landskap. Lindesberg har ett varierat näringsliv där service- och tjänstenäringar är de dominerande näringarna.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Nedflytt av 2x kontakt ovan tvätt o torktumlare inför kakling

  Örebro
 • Elinstallation

  Vi bygger ett litet hus på tomten som är 18 m2. Jag behöver dra installationskabel från garage in till central i huset. I huset återfinns ca 8 väggkontakter och 1 strömbrytare.

  Örebro
 • Elinstallation

  Badrumsrenovering pågår, 3xström/kontaktbrytare (spot,spegelbelysning,fläkt) X antal spotar (är okunning på området för hur många vi behöver för bra belysning). El uttag för hårfön, eller dyligt om möjligt. Väggar och tak är rivna, så arbete kan påbörjas snabbt.

  Örebro
 • Elinstallation

  Säkra upp elen. inför spis,ev diskmaskin,bättre vattenpump,frys spisfläktm. m Kanske proppskåp. Installera luftvärmepump. ,

  Nora
 • Elinstallation

  1) Säkring/jordfelsbrytare utlöser i garage när elbil laddas samtidigt som pump till pool går m. m. Anläggningen är underdimensionerad/behöver överses. 2) Byte av strömbrytare till dimmer, inomhus.

  Örebro
 • Elinstallation

  Vi behöver hjälp med att installera ett värmegolv i hallen ca 3 Kvm. Skulle tippa på att el slingor är det som är lämpligast i vår hall.

  Örebro
 • Elinstallation

  Installera jordfelsbrytare i liten villa från 50-talet, i Brevens bruk.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan