Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Luleå

Befinner du dig i Luleå och är i behov av en elektriker? Vi ska hjälpa dig. Vår tjänst hjälper dig att få kontakt med duktiga elfirmor som har tid att hjälpa dig. Det är bekvämt, går snabbt och kostar dig inga pengar att lämna en förfrågan. Du väljer dessutom själv själv om du vill anlita någon av firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Luleå

Elinstallation

Luleå

Elinstallation

Luleå

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Luleå. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Luleå finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Luleå som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Luleå

Det bor 74171 personer i Luleå och senaste året har 228 personer flyttat in till kommunen. I Luleå fanns det 2010 254 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Luleå

Bomans El AB, Björn

Furumovägen 11, LULEÅ

0920 - 14398

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, Elavd. div Nord

Box 912, LULEÅ

0920 - 12847

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bravida Säkerhet AB, filial

Box 912, LULEÅ

0920 - 205710

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Combigruppen Boden AB Div.El /Optima Belysning

Blomgatan 17, LULEÅ

0920 - 222423

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

El & Industrimontage Svenska AB,filial

Hantverksvägen 2 N, GAMMELSTAD

0920 - 201721

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Luleå kommun ligger i Norrbotten och har ca 73400 invånare. Luleå har Sveriges enda tekniska universitet - Luleå tekniska universitet - med ca 12 000 studenter. Näringslivet har under många år dominerats av stålindustrin och har också en av landets största hamnar.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installation av kontakt för tvättmaskin i badrum, har suttit el till tvättmaskin där tidigare så el ska redan vara framdraget. Sedan 4 takkontakter för lampor, finns redan framdraget kablar till dessa saknas bara kontakter.

  Luleå
 • Elinstallation

  Installera ett eluttag i en utomhusbyggnad. El finns indraget.

  Luleå
 • Elinstallation

  Behöver ett nytt eluttag i mitt datarum. Den gamla kontakten har havererat

  Luleå
 • Elinstallation

  Dragning av ny jordad elkabel från elcentral till Nyrenovaret rum i källare av betong och montera 3 stycken elutag och ny lampknapp. Från elcentralen till rummet är det 4 meter. hål i väggen för dragning är redan gjort.

  Piteå
 • Elinstallation

  Måste installera en pizzaugn i en matvagn

  Luleå
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att dra kabel och få ett jordat eluttag till altanen på husväggen. Närmsta jordade eluttag är på toaletten inne i huset cirka 4-5 meter från altanväggen.

  Älvsbyn
 • Elinstallation

  Sätta upp två lampor i hallen sladdarna måste kapas och förenas i en sockerbit

  Luleå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan