Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Lycksele

Söker du en bra elektriker i Lycksele? Vi har tjänsten som hjälper dig! Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret vad du vill ha hjälp med. Sedan sköter vi resten. Du ska inte behöva jaga upptagna elektriker, istället tycker vi att de som har tid och kompetens för uppdraget får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Värmepumpar

Malå

Elinstallation

Skellefteå

Elinstallation

Umeå

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Lycksele. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Lycksele finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Lycksele som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Lycksele

Det bor 12408 personer i Lycksele och senaste året har 51 personer flyttat från kommunen. I Lycksele fanns det 2010 44 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Lycksele

AC Elektriska Installationer AB

Bångvägen 25 LYCKSELE

0950 - 15650

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

El-Björklund i Rusksele AB

Vindelälvsvägen 15 RUSKSELE

0950 - 541005

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Lycksele kommun ligger i Västerbotten län och har ca 12400 invånare . Sveriges nordligaste djurpark är belägen i Lycksele kommun. Kommunen har långa traditioner inom gruv- och skogsnäringarna och det finns ca 900 företag i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Värmepumpar

  Jag köpt en luftvärmepump och jag behöver installation utsidan.

  Malå
 • Elinstallation

  Renoverar golv där kök ska placeras, behöver dra kablar/koppla in för kök och källare. (eventuellt planera/dra kablar till nytt badrum. )

  Skellefteå
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att se över belysning utomhus. Skulle vilja ha det både tidsstyrt och att jag kan sätta av och på manuellt.

  Umeå
 • Elinstallation

  Behöver en ny dimmer för fyra lampor, en lampa släcks och dimmer blir överhettad, de övriga spotsen på samma dimmerrad står och vibrerar. dimmern är feldimensionerad. behöver också eventuellt se över två nya styrkontroller till golvvärme, båda är gamla och går ej att reglera värmen på ett vettigt sätt.

  Umeå
 • Elinstallation

  Behöver 3 st eluttag till sovrum. I nuläget finns endast taklampa i rummet.

  Skellefteå
 • Elinstallation

  I would like to find an electrician who can connect a new house to the grid, make the installation and write a "föranmälan" to Skelefteå Kraft.

  Robertsfors
 • Elinstallation

  Besiktning av elinstallationer i sommarstuga i Sörmjöle. Elcentral i huvudbyggnad och friggebod bytta 2017. Utebelysning slocknat och dragning av el till förrådsbyggnad provisoriskt utförd.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan