Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Lycksele

Söker du en bra elektriker i Lycksele? Vi har tjänsten som hjälper dig! Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret vad du vill ha hjälp med. Sedan sköter vi resten. Du ska inte behöva jaga upptagna elektriker, istället tycker vi att de som har tid och kompetens för uppdraget får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Umeå

Elinstallation

Umeå

Elinstallation

Umeå

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Lycksele. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Lycksele finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Lycksele som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Lycksele

Det bor 12408 personer i Lycksele och senaste året har 51 personer flyttat från kommunen. I Lycksele fanns det 2010 44 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Lycksele

AC Elektriska Installationer AB

Bångvägen 25, LYCKSELE

0950 - 15650

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

El-Björklund i Rusksele AB

Vindelälvsvägen 15, RUSKSELE

0950 - 541005

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Lycksele kommun ligger i Västerbotten län och har ca 12400 invånare . Sveriges nordligaste djurpark är belägen i Lycksele kommun. Kommunen har långa traditioner inom gruv- och skogsnäringarna och det finns ca 900 företag i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Behöver ansluta ny skåpmonterad ugn (1*16A 220-240v), anslutningsladd 1,2m finns. Samt häll (2*16A 220-240v), anslutningssladd finns 1,1m. Det finns till nuvarande ugn 3fas 16A samt nolla +jord, kanske kan man dela upp detta och använda till de nya?

  Umeå
 • Elinstallation

  Gammalt hus där hallen är nyuppbyggd och det behöver dras el in i den nya hallen till ytterlampor och spottar i fönstren bredvid dörren samt kanske en lampa i taket. Sedan ska ett eluttag flyttas från en plats i sovrummet till väggen brevid typ 1,5m bort. En gammal tempraturjusterare ska monteras bort i köket.

  Umeå
 • Elinstallation

  Hej! Jag är i behov en elektriker. Vi har installerat en luftvärmepump och behöver någon som kan installera en brytare som matar el till utedelen.

  Umeå
 • Elinstallation

  Behöver flytta ett elmätarskåp från en fasadvägg till en annan.

  Umeå
 • Elinstallation

  Hej, jag skulle behöva hjälp med att kolla vilka vägguttag som är jordade och kanske jorda eller ta bort dom som inte är det. Vet att det var problem med vägguttagen i köket. Skulle också behöva byta ut samtliga strömbrytare.

  Robertsfors
 • Elinstallation

  Behöver hjälp att flytta 3-4 eluttag, Flytta 2-3 lysknappar, koppla bort 2 element. Ett förråd som ska göras om.

  Skellefteå
 • Elinstallation

  Vi har byggt in verandan och behöver el dit. Den behöver dras från befintligt uttag vid trappen innanför ytterdörren (den inre), genom väggen till jordat eluttag. Vi vill även ha monterat dosa i taket för takbelysning, elen är dragen men den behövs kopplas in.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan