Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Malmö

Vi hjälper dig att komma i kontakt med elektriker i Malmö. Hur smidigt som helst! Utan kostnad får våra anslutna elektriker möjlighet att lämna anbud på arbetet du önskar få utfört. Du skall inte behöva jaga upptagna elektriker, de som har tid och kompetens för uppdraget får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

Elinstallation

Malmö

Elinstallation

Malmö

Elinstallation

Malmö

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Malmö. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Malmö finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Malmö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Malmö

Det bor 298503 personer i Malmö och senaste året har 5054 personer flyttat in till kommunen. I Malmö fanns det 2010 1022 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Att anlita Elektriker

Känner du att du är osäker på om du har kompetens som krävs för att kunna göra det själv ska man alltid anlita en elektriker. Det känns oftast tryggare att anlita ett proffs som gör jobbet åt dig, framförallt när det kommer till elektricitet. Skulle något gå fel med elektriciteten kan det bli förödande konsekvenser.

Utan certifikat har du behörighet att:

Du har behörighet att montera ihop skarvsladdar, ska den användas i jordat uttag är det viktigt att alla delar i sladden vara gjorda för jordat.

Du får byta proppar och återställande av automatsäkringar. Om säkringen skulle utlösas direkt efter bytet igen kan det vara fel i anläggningen och en behörig elektriker anlitas.

Att byta en fast installerade strömbrytare har du behörighet att byta, men bryt alltid spänningen först, genom att skruva ur säkringen eller slå av huvudströmbrytaren. Kontrollera alltid att spänningen är borta genom att använda ett instrument.

Du får byta fast anslutna ljusarmaturer men se till så det är rätt modell innan du gör arbetet.

Skulle du utföra en reparation av adapter är det viktigt att det utförs på rätt sätt och att den inte är strömförande på något sätt.

Bland det vanligaste vi gör i hemmet är att byta glödlampor, som man får göra så länge det inte är för hög effekt. Kolla alltid om det finns någon max effekt angivet för lamparmaturen innan du byter.

Du skulle få laga en sladd så länge inte isoleringen är skadad, skulle den vara det kan du kapa av den skadade delen och skarva ihop den igen. Det är viktigt att det är samma sorts material som tidigare sladden. Generellt får du inte byta ut en ojordad kontakt mot en jordad utan att ta hjälp av en behörig elektriker. Finns ett undantag och det är om lampan saknar beröringsbara metalldelar.

Du kan installera, ändra eller reparera om det är lågspänning som är högst 50V, 10A och det får inte överskrida 200VA. Skulle den överstiga så måste en elektriker ändras.

En elektriker måste alltid anlitas om du ska t.ex. installera nytt eluttag, golvvärme eller gräva ner kabel till utomhusbelysning.

I Sveriges tredje största stad Malmö finns det ungefär 150 olika företag som sysslar med el. Utöver detta bor det ungefär 300 000 människor och landets största högskola som har runt 25 000 studenter ligger där.

Visar alla Elektriker i Malmö

Autoriseret Elektriker

Köpenhamn

+45 - 22235592

Autoriseret Elektriker är en dansk elektrikerfirma med huvudsäte i Köpenhamn (på Amager, bara 13 km från Malmö). Autoriseret Elektriker på Amager utför el-tjänster primärt i Köpenhamn, men servar också kunder i Malmöområdet, oftast kunder som har behov av en akut elektriker.

Hemsida: www.autoriseret-elektriker.dk
Mail: kontakt@autoriseret-elektriker.dk
Telefon: +45 77 32 22 22

Ändra uppgifter

By Del Elektriker

Köpenhamn

+45 - 77322222

By Del Elektriker Amager är en danskt elfirma i närheten av Malmö som är specialister på felsökning och kabelreparationer. By Del Elektriker hanterar eljobb med behörighet både i Sverige och Danmark och kan inom en timme komma och hjälpa dig i Malmö om du till exempel har råkat borra genom en elkabel eller grävt sönder en kabel i marken. 

Hemsida: www.by-del.dk
Mail: kontakt@by-del.dk
Telefon: +45 22 23 55 92

Ändra uppgifter

Norh ApS

Tjönarp

070 - 8393392

Behörig elektriker i Malmö som kör i hela Skåne, inkl. akut låssmed och elektriker eljour Hässleholm, behöver du en elektriker akut i Malmö, så kan du alltid ringa till oss hos Norh elektriker Malmö, på dygnets alla 24 timmar.

Hemsida: www.norh.se
Mail: kontakt@norh.se
Telefon: 0708 393 392

Ändra uppgifter

Amentus AB

Box 23044 MALMÖ

040 - 176444

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

APQ El AB

Stenyxegatan 15 MALMÖ

040 - 6155544

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Göra 2 nya uttaget från elcentral till ugn och mikrovågugn.

  Malmö
 • Elinstallation

  Installera 8 Shelly WiFi-puckar bakom strömbrytare. Nolla/neutral finns framdragna till alla uttag utom 2 av 3 som är del av trappkoppling.

  Malmö
 • Elinstallation

  Vi har bytt vår gamla jacuzzi till en ny. Vi behöver hjälp med att ansluta befintlig trefas el till jacuzzin. Allting är förberett och endast anslutning av el kabeln till jacuzzins elbox kvarstår.

  Malmö
 • Elinstallation

  Sätta ihop, sätta upp och koppla in två lampor. Uttag finns i väggen, i takhöjd. Det finns alltså inte uttag i taket.

  Malmö
 • Elinstallation

  Heimar som testar lite grann bara

  Malmö
 • Elinstallation

  1) Ansluta rullgardin med elmotor till elnätet. Rullgardinen är monterad i fönster, ca 5 meter ovanför golvet i vardagsrummet. Takhöjden är ca 5,2 meter.

  Ystad
 • Elinstallation

  Hej, Vi behöver hjälp med att dra ledningar till belysningen i köket (Köket är ca 20 kvadratmeter). Det är är inte mycket jobb som ska göras då en del av ledningarna redan är dragna så det behövs kollas vilka ledningar som går till vilken kontakt/lampa. Dessutom ska det bytas ut ett antal strömbrytare till belysningen i huset, max 10 st.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan