Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Malung

Om du tänker anlita en elektriker i Malung så finns hjälpen här. Vi hittar företag som hjälper dig. Helt kostnadsfritt anger du vilket arbete du vill ha utfört och sedan är det bara att vänta på att elfirmorna kontaktar dig. Det finns många anledningar till att använda Elektriker.se. Att du sparar tid och pengar är nog de viktigaste.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Säter

Elinstallation

Falun

Elinstallation

Borlänge

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Malung. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Malung finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Malung som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Malung

Det bor 10385 personer i Malung och senaste året har 52 personer flyttat från kommunen. I Malung fanns det 2010 21 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Malung

Dala Kylservice AB

Gästgivarvägen 17, Bjursås

073-3400345

Ändra uppgifter

Lasses El AB

Torpet 1, MALUNG

0280 - 10518

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Lima Elektro Service Sivert Bergman

Bu 311, LIMA

0280 - 32390

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Malméns El

Idbäck 3568, MALUNG

0280 - 13224

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Midroc Electro AB, filial

Västra Långstrand 190, SÄLEN

0280 - 20020

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Renovering av kök, flytt av kontakter och uttag.

  Säter
 • Elinstallation

  Jag önskar få en offert på installation av laddbox med motorvärmaruttag på stolpe. Priset ska inkludera allt material och arbete samt kabeldragning/grävning från elcentral i huset till stolpe, ca 15-20 meter. Huset/elanläggning är tre år gammal.

  Falun
 • Elinstallation

  Byta dummern i vardagsrum och kök.

  Borlänge
 • Elinstallation

  * Installation utav tvättmaskin (sätta in 2 st eluttag). Detta vill jag ha på en separat offert:* installation utav ny takfläkt i badrum (finns en trasig där nu och har införskaffat en ny).

  Smedjebacken
 • Elinstallation

  Säkra upp huvudsäkring i hus

  Leksand
 • Elinstallation

  Jag har behov av tre småjobb:1) Installation av ett utanpåliggande eluttag i litet rum, det finns redan el i rummet (taklampa) samt synliga kablar, finns dessutom eluttag på andra sidan väggen i annat rum. 2) Takfläkt badrum fungerar ej, om möjligt och beroedene på kostnad skulle detta behöva åtgärdas.

  Falun
 • Elinstallation

  Två el-element som behöver bytas i vår fjällstuga. Lämna gärna pris ink nya element idag har de måtten ca b80xh40, men de kan vara längre.

  Malung

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan