Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Markaryd

Behöver du hjälp av en elektriker i Markaryd? Du har kommit helt rätt! Genom vår tjänst får du offerter från lokala elfirmor och du väljer helt själv vem du vill anlita. Det finns många anledningar till att använda Elektriker.se. Att du sparar tid och pengar är nog de viktigaste.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Elinstallation

Tingsryd

Elinstallation

Ljungby

Elinstallation

Alvesta

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Markaryd. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Markaryd finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Markaryd som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Markaryd

Det bor 9599 personer i Markaryd och senaste året har 60 personer flyttat in till kommunen. I Markaryd fanns det 2010 25 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Markaryd

Mjäryds Elmontage AB

Mjäryd 1327, STRÖMSNÄSBRUK

0433 - 20347

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Nilsson El AB, Knut

Box 106, MARKARYD

0433 - 10264

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Markaryds kommun

Kommuninformation

Markaryds kommun ligger precis i gärnsen mellan Skåne och Halland och har ca . Landskapet består av mycket skog och idylliska små sjöar.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Hej! Jag har ett torp Bullragården, Frösjöhult 1:22 där det tidigare har varit el. Den stängdes av på 50-talet och huset stod tomt i 30 år.

  Tingsryd
 • Elinstallation

  Behöver sätta elcentral (proppskåpet?) i uthuset. Mätaren sitter på uthuset på utsidan men själva uthuset är utan ström. Kanske installera några utomhus och inomhus kontakter där också .

  Ljungby
 • Elinstallation

  Uppsättning av taklampa i dusch

  Alvesta
 • Elinstallation

  Flytta några eluttag och koppla sen vitvaror eftersom köket ska bytas

  Markaryd
 • Elinstallation

  Fast installation av Byte av fyra elelement till nya eloljeelement. Element fäste och Kopplingsdosa finns.

  Växjö
 • Badrumsrenovering

  Montering och installation av elektrisk golvvärme T2Blå inkl montering och installation av termostat. Offert på material och arbete med rotavdrag.

  Tingsryd
 • Elinstallation

  Skulle behöva få två taklampor installerade över vår butiksdisk på Campusbokhandeln i Växjö. Jobbet behöver vara klart innan den 18 januari då den nya terminen börjar och vi kommer ha mycket att göra. Det är 2 hektar-lampor från IKEA som ska upp.

  Växjö

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan