Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Mullsjö

Låt en bra elektriker i Mullsjö hjälpa dig med dina elproblem. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret vad du vill ha hjälp med. Sedan sköter vi resten. Med våran tjänst vänder vi på konceptet, du får kontakt av elektriker istället för tvärtom och sparar tid på att försöka få tag på en.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Habo

Elinstallation

Jönköping

Elinstallation

Jönköping

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Mullsjö. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Mullsjö finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Mullsjö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Mullsjö

Det bor 7027 personer i Mullsjö och senaste året har 6 personer flyttat in till kommunen. I Mullsjö fanns det 2010 10 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Mullsjö

Franks El i Mullsjö AB

Industrivägen 1, MULLSJÖ

0392 - 10391

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

RM TeleCom AB

Box 4, MULLSJÖ

0392 - 49576

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Jönköpings län
 • Mullsjö kommun

Kommuninformation

Mullsjö kommun ligger i Västergötland men gränsar till Småland. Kommunen består av vacker natur och har ca 7000 invånare. Näringslivet präglas av en bred branschfördelning inom ett stor mängd mindre företag.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installation av inbyggd ugn. Byte från 3fas till 1fas. Ugnen levereras till mig den 18 Jan.

  Habo
 • Elinstallation

  Önskar säkra upp från 20A till 25A på villa byggd 2011.

  Jönköping
 • Elinstallation

  Dra el till ett litet badrum till tvättmaskin.

  Jönköping
 • Elinstallation

  Vi behöver köpa och installera en laddbox till elbil

  Eksjö
 • Elinstallation

  Jag vill byta ut tre (3) lamputtag i taket, till en smidigare/ plattare variant, typ Schneider. Som det är nu är det svårt att sätta upp tex en takspotlight såsom Belids Cato eller Dax, då lamputtaget är för stort. Dessutom önskar jag få en lampkrok uppsatt på ett (1) ställe (alltså borrning i taket).

  Jönköping
 • Elinstallation

  Nybyggnation av enfamiljsvilla 138 m2. med tillhörande Carport/förråd. 1-plans, platta på mark, 5 R. o. k.

  Nässjö
 • Elinstallation

  En ny större elcentral och jordfelsbrytare. Några uttag på köket.

  Gnosjö

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan