Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Munkedal

När du behöver ha tag i en elektriker i Munkedal så får du snabbt hjälp genom oss. Elektriker.se matchningsmotor ser till att du får offerter från duktiga elfirmor i din geografiska närhet. Du skall inte behöva jaga upptagna elektriker, de som har tid och kompetens för uppdraget får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Elinstallation

Mölndal

Elinstallation

Göteborg

Elinstallation

Göteborg

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Munkedal. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Munkedal finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Munkedal som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Munkedal

Det bor 10172 personer i Munkedal och senaste året har 65 personer flyttat från kommunen. I Munkedal fanns det 2010 30 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Munkedal

Elpartner Väst AB

Södra Järnvägsgatan 4, Uddevalla

0522-12174

Ändra uppgifter

Fyrstads El AB

Långedalsvägen 38, MUNKEDAL

0524 - 81490

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Hedekas El & VVS AB

Hällekas väg 1, HEDEKAS

0524 - 30404

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Lennarts Elektriska, HB

Uddevallavägen 15, MUNKEDAL

0524 - 71886

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Munkedal kommun ligger mitt i Bohuslän och har ca 10200 invånare. Inom näringslivet dominerar tillverkningsindustrin, mer specifikt pappersbruk. Munkedal har en omväxlande natur med både närhet till havet och berg.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Elektrisk värmegolv inte fungerar på 2 ställe, badrum och tvättstugan,efter åsknedslag under sommaren ( troligen termostat sönder). Även varmvatten breddaren var ur funktion eftersom dessa är kopplade till samma säkring. Pannan nu fungerar .

  Mölndal
 • Elinstallation

  Installation av utomhus ljus och fler assistans. kanske 4 till 8 timmer arbetstid

  Göteborg
 • Elinstallation

  Byte av trasig automatsäkring kopplad till diskmaskin, sitter längst till höger i centralen och glappar när man knackar lätt på centralens sida.

  Göteborg
 • Elinstallation

  Föreningen har börjat få blinkande lampor och skulle vilja kolla upp om det är något större elfel i bostaden

  Göteborg
 • Elinstallation

  1. Behöver sätta två eluttag i hall. Ett av dem är befintligt som måste ersättas.

  Göteborg
 • Elinstallation

  Dra el 75kvm tre rum och kök och badrum Infällt elcentral

  Borås
 • Elinstallation

  Framdragning av kablage och montering av uttag för diskmaskin. Lägenhet.

  Göteborg

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan