Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Norrbotten

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Luleå

Elinstallation

Luleå

Elinstallation

Luleå

KOMMUNER I Norrbotten

Filtrering

Sökfilter

 • Norrbottens län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installation av kontakt för tvättmaskin i badrum, har suttit el till tvättmaskin där tidigare så el ska redan vara framdraget. Sedan 4 takkontakter för lampor, finns redan framdraget kablar till dessa saknas bara kontakter.

  Luleå
 • Elinstallation

  Installera ett eluttag i en utomhusbyggnad. El finns indraget.

  Luleå
 • Elinstallation

  Behöver ett nytt eluttag i mitt datarum. Den gamla kontakten har havererat

  Luleå
 • Elinstallation

  Dragning av ny jordad elkabel från elcentral till Nyrenovaret rum i källare av betong och montera 3 stycken elutag och ny lampknapp. Från elcentralen till rummet är det 4 meter. hål i väggen för dragning är redan gjort.

  Piteå
 • Elinstallation

  Måste installera en pizzaugn i en matvagn

  Luleå
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att dra kabel och få ett jordat eluttag till altanen på husväggen. Närmsta jordade eluttag är på toaletten inne i huset cirka 4-5 meter från altanväggen.

  Älvsbyn
 • Elinstallation

  Sätta upp två lampor i hallen sladdarna måste kapas och förenas i en sockerbit

  Luleå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan