Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Norrbotten

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Elinstallation

Luleå

Elinstallation

Luleå

Elinstallation

Luleå

KOMMUNER I Norrbotten

Filtrering

Sökfilter

 • Norrbottens län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Eldragning till badrumsfläkt som monterats i källartrapp. Det finns el draget och skarvdosa i närhet till fläkten

  Luleå
 • Elinstallation

  Hej, vi behöver hjälp att reparera vår bastu.

  Luleå
 • Elinstallation

  Installation av utomhusbelysning på en villa. Ca 10st lampor (lampor ingår inte utan allt annat material). borttagning av 2 befintliga lampor.

  Luleå
 • Elinstallation

  Jag har tre lampor som behöver komma upp i taket. Hjälp med att koppla ihop dem med kontakter som sitter i taket samt montera krokar så att de kan hänga.

  Luleå
 • Elinstallation

  Inkoppling badrumsskåp och uttag

  Luleå
 • Elinstallation

  Byta ut en induktionshäll.

  Luleå
 • Elinstallation

  Ny installation av tvättmaskin i befintligt badrum (finns ingen i lgh idag) samt nyinkoppling av spishäll och ugn (äldre spis finns idag). Vill ha jobbet gjort v 37

  Luleå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan