Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Nyköping

Har du behov av att få hjälp av en elektriker i Nyköping? Då behöver du inte leta längre! Det enda du behöver göra är att ange i formuläret vad du vill ha hjälp med. Resten sköter vi! Tiden är dyrbar och du skall inte behöva lägga den på att jaga upptagna elföretag genom att ringa runt. Det är bättre att de får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Nyköping

Elinstallation

Eskilstuna

Elinstallation

Trosa

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Nyköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Nyköping finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Nyköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Nyköping

Det bor 51562 personer i Nyköping och senaste året har 435 personer flyttat in till kommunen. I Nyköping fanns det 2010 125 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Nyköping

Bravida Sverige AB, Div Nord

Box 1007, NYKÖPING

0155 - 282510

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

El & Energiteknik i Nyköping AB

Finntorpsvägen 3 A, NYKÖPING

0155 - 217510

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

El-Byrån i Nyköping

Fruängsgatan 4, NYKÖPING

0155 - 210355

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

ELAJO Elteknik AB, Filial, Avd Nyköping

Box 345, NYKÖPING

0155 - 205540

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elinstallationer Leif Gustavsson AB

Kvarnäng, GNESTA

-

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Nyköpings kommun

Kommuninformation

Nyköping är en mellanstor kommun med knappt 51000 invånare som är belägen vid kusten i Södermanland, ca 10 mil från Stockholm. Näringslivet är utspritt över många olika områden. Nyköping har en variationsrik skärgård.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  I vårat badrum så är det förberett för att ha tvättmaskin men det finns ingen el framdragen. Badrum och proppskåp ligger i intilliggande rum i lägenheten. Jag behöver ett kostnadsförslag/offert.

  Nyköping
 • Elinstallation

  Byte av kabeln mellan fjärrvärmecentral och yttre givaren. Apparaten för fjärrvärmen ligger i husets källaren och givaren sitter på yttre väggen, på norrsidan. Uppskattningsvis 5 m emellan.

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Jag ska sätta upp et elstängselaggregat vid en vedbod där det inte finns el. Behöver hjälp med att dra el från en bod ca 25 m därifrån. Jag gör grävjobbet själv.

  Trosa
 • Elinstallation

  Under sommaren markläggs 0. 4kV fram till vår bostad. Vi behöver installation av mätare, uppkoppling till befintligt system samt omkoppling av elstammar som försörjer fyra stugor samt spis. Uppsättning av trefas handske vid parkering (kabel finns).

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Installera nytt kök. • Har idag 1fas i lgh. Behövs det fixas något special uttag till ugn och induktionshäll?

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Proppen går när vi kopplar in vår lilla uppblåsbara pool. Vi vill öka till 25 A eller något på proppen så vi även kan köra dammsugaren när vi har diskmaskinen igång

  Nyköping
 • Elinstallation

  1, Ny spotbelysning i Badrum. Byta till modern belysning. 8 st.

  Katrineholm

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan