Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Nykvarn

Elektriker i Nykvarn hjälper vi dig att hitta genom vår offerttjänst. Här finns hjälpen! Du säger vad du behöver hjälp med så sätter vi dig sedan i kontakt med olika elektriker. Fördelarna med tjänsten är att du slipper lägga tid på att hitta duktiga elektriker och kanske sparar du pengar också.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Elinstallation

Stockholm

Elinstallation

Stockholm

Elinstallation

Sollentuna

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Nykvarn. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Nykvarn finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Nykvarn som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Nykvarn

Det bor 9305 personer i Nykvarn och senaste året har 104 personer flyttat in till kommunen. I Nykvarn fanns det 2010 7 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Nykvarn

NW Marin El och Smide

Bärstavägen 8, Stora sundby

0735313299

Ändra uppgifter

Nykvarns Elektriska AB

Box 29, NYKVARN

08 - 55240494

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Nykvarn kommun i Södermanland är en ganska ny kommun då den bildades så sent som 1991. Det bor ca 9000 invånare där och består av småkuperad terräng. Nykvarn är en gammal bruksbygd men nu är näringslivet differentierat.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Behöver hjälp med några mindre eljobb;Installation av en spishäll, felsökning av ett vägguttag (taklampa) samt installation av ett vägguttag.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Fixa eluttag till tvättmaskin. Elen är fördragen så det som behöver fixas är att sätta dit rätt uttag i väggen.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Koppla tvätt och torktumlare. Har dock bara en fas, jord och neu.

  Sollentuna
 • Elinstallation

  Installation av dimmer till spot-skena

  Stockholm
 • Elinstallation

  Byte av el till spis och diskmaskin, ska byta till ny spis och diskmaskin. Felaktig installation idag. Har bilder och utlåtande från installationselektriker om vad felet är.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Jag har en spis idag som använder 3 st 16A säkringar, så jag antar att den är inkopplad på 3 faser. Vi tänker köpa ny spis, och de flesta nya spisar anger 230 V/25A i anslutning, så vi behöver väl uppgradera vår elstam så att ledningar/säkringar klarar 25A/230V. Utan att kolla gissar jag att nuv kablar är för tunna för det.

  Södertälje
 • Elinstallation

  Montera dimmer (finns hos oss) och takdosa (finns) till ett takuttag. Vi har varit lite osäkra på huruvida uttaget är ojordat eller jordat, delar av lägenheten har ojordade uttag men köket verkar jordat och uttaget i taket där har den gulgröna sladden.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan