Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Olofström

Behöver du hjälp av en elektriker i Olofström? Du har kommit helt rätt! Du anger vad du behöver hjälp med som vi sedan skickar vidare till lokala elfirmor. Formuläret går snabbt att fylla i. Sedan är det bara att vänta på att elfirmorna kontaktar dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Elinstallation

Ronneby

Elinstallation

Ronneby

Elinstallation

Karlskrona

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Olofström. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Olofström finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Olofström som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Olofström

Det bor 13018 personer i Olofström och senaste året har 114 personer flyttat från kommunen. I Olofström fanns det 2010 74 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Olofström

ELIAS i Blekinge AB, filial

Citronvägen 2 B, OLOFSTRÖM

0454 - 91184

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Holje El AB

Box 24, OLOFSTRÖM

0454 - 99000

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Olofströms Elteknik AB

Vilshultsvägen 53, OLOFSTRÖM

070 - 8522125

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Gamla eluttag som måste bytas ut samt gamla lamputag som måste förnyas samt Installation av el uttag i våtutrymme.

  Ronneby
 • Elinstallation

  Koppla in spishäll, och ugn på nytt ställe

  Ronneby
 • Elinstallation

  1. Dra om elkablar som häger löst i ett rum som tidigare varit förråd och som nu är sovrum. Kontakterna behöver även flyttas i samband med detta.

  Karlskrona
 • Elinstallation

  Behöver hjälp att ansluta el till vårt nyinköpta fritidshus som inte är anslutet till elnätverket, samt dra in el i huset. Adressen är Verstorp 9, 371 91 Karlskrona (fastigheten Karlskrona Verstorp 2:13). Önskar offert för kostnaden att ansluta till elnätverk samt dra in el i ett hus (ca 35kvm) och två gästhus (15 kvm vardera).

  Karlskrona
 • Elinstallation

  Lamp/el uttag som jag vill ha stängt. Ta bort den och sätta dit doslock. Det är allt.

  Karlshamn
 • Elinstallation

  Installation jordat uttag utomhus + se över/byta ut två uttag inomhus

  Karlskrona
 • Köksrenovering

  Renovering av bostadsrätt, ny el central, ny köks el, nya eluttag i 2 väggar och 1 nytt uttan i tak. Övrig rådgivning inför installation.

  Karlshamn

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan