Register

GRATIS TJÄNST

Offertförfrågan från Elektriker

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Bjuv

Elinstallation

Stockholm

Elinstallation

Umeå

Om oss

Elektriker.se är en sajt som för samman människor med renoveringsbehov av något slag med professionella elektriker. Vi tycker inte att det är rimligt att den som vill använda sig av byggfirmor skall behöva ringa runt och jaga upptagna elektriker. En enklare lösning tycker vi för alla parter är att man istället får kostnadsförslag från elektriker som är intresserade att åta sig projektet. Du som använder tjänsten behöver inte göra något annat än att fylla i ett formulär.

Snabbt, enkelt och man sparar både pengar och tid!

För att säkerställa kvalitén på de snickarna som är anslutna till tjänsten så genomgår varje företag en kontroll där det bland annat kollas att man har F-skatt. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg!

Elektriker.se ägs av Trove AB men drivs i samarbete med Westcoast Digital AB och Comp Media AB (Dorunner.se)

Företagen bakom sajten har lång erfarenhet av utveckling och drift av stora tjänster på webben och har sitt säte i Trollhättan.

Om det är något du funderar över så använder du nedanstående formulär för att maila oss eller så kontaktar du oss på telefonummer: 08-580 800 05

Kontakta oss

Elektriker.se

08 - 580 800 05

Måndag-Fredag 09.00-17.00

info@elektriker.se

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Gammalt hus där hallen är nyuppbyggd och det behöver dras el in i den nya hallen till ytterlampor och spottar i fönstren bredvid dörren samt kanske en lampa i taket. Sedan ska ett eluttag flyttas från en plats i sovrummet till väggen brevid typ 1,5m bort. En gammal tempraturjusterare ska monteras bort i köket.

  Umeå
 • Elinstallation

  I vårat badrum så är det förberett för att ha tvättmaskin men det finns ingen el framdragen. Badrum och proppskåp ligger i intilliggande rum i lägenheten. Jag behöver ett kostnadsförslag/offert.

  Nyköping
 • Elinstallation

  Koppla ur en tvättmaskin på ett säkert sätt

  Västerås
 • Elinstallation

  Hej! Jag är i behov en elektriker. Vi har installerat en luftvärmepump och behöver någon som kan installera en brytare som matar el till utedelen.

  Umeå