Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Örebro

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Örebro

Elinstallation

Örebro

Elinstallation

Örebro

KOMMUNER I Örebro

Filtrering

Sökfilter

 • Örebro län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Nedflytt av 2x kontakt ovan tvätt o torktumlare inför kakling

  Örebro
 • Elinstallation

  Vi bygger ett litet hus på tomten som är 18 m2. Jag behöver dra installationskabel från garage in till central i huset. I huset återfinns ca 8 väggkontakter och 1 strömbrytare.

  Örebro
 • Elinstallation

  Badrumsrenovering pågår, 3xström/kontaktbrytare (spot,spegelbelysning,fläkt) X antal spotar (är okunning på området för hur många vi behöver för bra belysning). El uttag för hårfön, eller dyligt om möjligt. Väggar och tak är rivna, så arbete kan påbörjas snabbt.

  Örebro
 • Elinstallation

  Säkra upp elen. inför spis,ev diskmaskin,bättre vattenpump,frys spisfläktm. m Kanske proppskåp. Installera luftvärmepump. ,

  Nora
 • Elinstallation

  1) Säkring/jordfelsbrytare utlöser i garage när elbil laddas samtidigt som pump till pool går m. m. Anläggningen är underdimensionerad/behöver överses. 2) Byte av strömbrytare till dimmer, inomhus.

  Örebro
 • Elinstallation

  Vi behöver hjälp med att installera ett värmegolv i hallen ca 3 Kvm. Skulle tippa på att el slingor är det som är lämpligast i vår hall.

  Örebro
 • Elinstallation

  Installera jordfelsbrytare i liten villa från 50-talet, i Brevens bruk.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan