Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Orsa

Elinstallationer ska man låta proffsen göra. Vi hjälper dig att hitta en duktig elektriker i Orsa. Ange bara vad du vill ha hjälp med så kommer intresserade elektriker att kontakta dig med offert på jobbet. Med våran tjänst vänder vi på konceptet, du får kontakt av elektriker istället för tvärtom och sparar tid på att försöka få tag på en.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Falun

Elinstallation

Borlänge

Elinstallation

Smedjebacken

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Orsa. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Orsa finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Orsa som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Orsa

Det bor 6939 personer i Orsa och senaste året har 12 personer flyttat från kommunen. I Orsa fanns det 2010 9 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Orsa

Dala Kylservice AB

Gästgivarvägen 17, Bjursås

073-3400345

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Orsa kommun i Dalarna ligger vid Siljan och har knappt 7000 invånare. Terrängen består av mycket myrar och skog. Orsas kommuns näringsliv domineras av mycket små företag. Det största företaget är Orsa Grönklitt AB med 75 anställda. Många sysselsätts idag via turism och träförädling.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Jag önskar få en offert på installation av laddbox med motorvärmaruttag på stolpe. Priset ska inkludera allt material och arbete samt kabeldragning/grävning från elcentral i huset till stolpe, ca 15-20 meter. Huset/elanläggning är tre år gammal.

  Falun
 • Elinstallation

  Byta dummern i vardagsrum och kök.

  Borlänge
 • Elinstallation

  * Installation utav tvättmaskin (sätta in 2 st eluttag). Detta vill jag ha på en separat offert:* installation utav ny takfläkt i badrum (finns en trasig där nu och har införskaffat en ny).

  Smedjebacken
 • Elinstallation

  Säkra upp huvudsäkring i hus

  Leksand
 • Elinstallation

  Jag har behov av tre småjobb:1) Installation av ett utanpåliggande eluttag i litet rum, det finns redan el i rummet (taklampa) samt synliga kablar, finns dessutom eluttag på andra sidan väggen i annat rum. 2) Takfläkt badrum fungerar ej, om möjligt och beroedene på kostnad skulle detta behöva åtgärdas.

  Falun
 • Elinstallation

  Två el-element som behöver bytas i vår fjällstuga. Lämna gärna pris ink nya element idag har de måtten ca b80xh40, men de kan vara längre.

  Malung
 • Elinstallation

  Vi önskar offert för följande jobb (specade per arbete) för vår enplansvilla inkl källare från 1967 med direktverkande el:Offert 1 1) Installation av två utomhusuttag avs 2 luftvärmepumpar 2) Byta två elradiatorer och koppla ur dess väggtermostater, samt installera nya oljeelement med termostater. 3) Installera Jordfelsbrytare 4) Byta 5 eluttag samt 3 lampknappar 5) dra 4 nya eluttag (1 innanpåliggande och 3 utanpåliggande 6) Ev dra ny el i två sovrum.

  Falun

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan